לונאטיק!

לונאטיק!

בתור מנהלת הפורום אם את יכולה בבקשה למחוק את הלינק שבתחתית הפורום להוגוורטס אונליין כי ממילא השרת של dll נפל, ולהחליף את זה בלינק לאתר ש... השרת שעליו הוא אוחסן לא! נפל s@me @ne

LuNaTiC

New member
בהחלט!

אתמול בלילה חשבתי על זה והתכוונתי לשאול אותכם בקשר לזה... ועכשיו - בקשר ללינק אחר - תציעו לי אתרים לשים שם ואני אבחר אחד מהם... למרות שכבר חשבתי על משהו... -ענבל-

כמה הצעות:

1. האתר של ליאת ולירון(אלא מה...) 2. הקלחת הרותחת (דה ליקי קולדרון למי שמתעקש...) 3. הוגוורטס נט ישראל (ואני לא! עוקב אחרי פופי...) 4. hpgalleries.com 5. כולם ביחד, אם אין לך מגבלה כמובן... s@me @ne

LuNaTiC

New member
לצערי הרב...

יש הגבלה של שלושה.. ועל הדראקויים לא מוותרים.. אני הייתי מוותרת על האתר הרשמי של הסרט... אבל איכשהו, זה נראה חשבו.. מה אתם חושבים? היה נחמד לשים את הפורום אר פי ג`י של ליאת בלינקים... ובכלל, אם לא הייתה הגבלה, הייתי שמה את כל מה שהצעת פה אני חושבת.. אבל יש. באסה. אוה וול.. -ענבל, עייפה-

S.tal

New member
אני חושבת...

גם אני חושבת שכדאי שתורידי את האתר הרישמי. ואין לי שום הצעות... טל, t@l

אז אולי נעשה הצבעה

או משהו בסיגנון. בהתחלה כולם יציעו ואת תסנני ואז נחליט על איזה יום בחירות.מה דעתך? s@me @ne

המפ...

האתר שלי ושל לירון לא ממש בשלבים מתקדמים, אבל אם תוכלי לשים שם את הפורום שלי זה יהיה נורא נחמד...(האר פי ג`י...)...HP גאלריז גם אתר מעולה...ואולי...אמממ....אין לי עוד רעיונות... -ליאת-

למעלה