לומר לך שהוא אוהב...

לומר לך שהוא אוהב...

אז לא סתם בחרתי בשם הזה, כי אני רוצה להגיד שאני בטוחה שהוא אוהב, זה רק הדרכים המשונות שלו להראות (או שבעצם -לא להראות) את זה. יום אחד הוא אמר לי שאני מובן מאליו בשבילו, במשמעות חיובית של המילה, שגם שהוא עצבני מהעבודה או משהו אחר, הוא יודע שאני שם, בבית, תמיד... ולפעמים בא לי להגיד אני לא מובן מאליו, אני לא סתם בבית עם הילדים, אני רוצה שתתייחס גם אלי, ולא רק לעבודה, שתאהב!!! אותי. בינתיים - זהו, אני עוד אמשיך לכתוב, ואשמח לשמוע מכם. "אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה, אם אין בו פרחים...." - אחד השירים המקסימים שקיימים.

עץ האהבה

שמענו על עץ החיים, על עץ הדעת, אך לא על עץ האהבה, ביום שתמצאי את השבלונה שבעזרתה ניתן יהיה למדוד את מאפייני האהבה מבלי שיהא בידי מישהו ספק, הרי מצאת משהו שאפילו קולומבוס לא מצא. מצטער, אין לאהבה ביטויים קבועים ומוכרים, היא משתנה בעקבות המקום, הזמן, והאנשים, ושלושת משתנים אלו כך כך דינמיים, עד שבלתי אפשרי לטעון- עשה כך וכך , או-אז אבחין כי אוהב אתה אותי. זירמי עם תחושותיך שיהיה לך בהצלחה. אגב מבקש אני בכל לשון- ברגע שתגלי ולו מאפיין קבוע אחד, המופיע אצל כל אחד, בכל מקום, ובכל זמן, שתפי אותנו, וכבר יודע אני שתזכי לכבוד אף מאותו קולמבוס של אמריקה. צאוו

domdom1

New member
../images/Emo140.gifיש דרכים

לומר לך שהוא אוהב ? לא יודע מי שכן אוהב אומר את זה בקול רם ואפילו צועק את זה . קחי פרחים ,וחיבוק אני לא מפחד לומר בקול "אני אוהב אותך " דום

seeyou

New member
../images/Emo54.gif יחסים כוחות-../images/Emo108.gif

בכול מערכת יחסים-זוגיות יש מלחמה מתמדת של יחסי כוחות כולנו מעוניניים להרגיס חשובים אף אחד לא אוהב להיות אחרון בתור-תמיד יש הרלה כאשר ישנם אחרים אחרינו בזוגיות-אחרי שעוברים בדיקות התאמה אז לוקחים את הבן-בת זוג כמובן(עם הטוב ועם הרע) שבו לא חייבים התמודדות מתמדת להגדיר מחדש את הקשר אבל אישה זה דבר שונה היא חייבת להרגיש ש -אוהבים אותה -שחושקים בה -היא צריכה ריגושים ולא רק רגשות הגבר קצת גולם בהתחלה ויותר עם הזמן הוא לא מבין שעם פרח-או מילה טובה אפשר לרכוש את ליבה של הבת זוגו ומי אשם בזה? האישה!!!!!!! היא לא מלמדת אותו איך היא רוצה שהוא תתנהג במיטה היא עושה את זה-אז למה לא בחיים הרגילים? לא לדרוש!! הכול בצורה נשית תקני את פרחים בבית תדליקי נרות-תעשי עבירה רומנטית ואז אם הוא לא פר בלבד יבין את רצונך

תודה לעונים

לעשות אוירה רומנטית בבית? למי יש חשק, כשהדבר היחיד שהוא מדבר עליו זה רק העבודה. אפילו אתמול כשיצאנו, הוא מדבר רק על זה, דו שיח של חרשים: הוא אומר משפט על העבודה אני מחזירה משפט על משהו אחר הוא אומר משפט על העבודה אני אומרת משפט על משהו אחר... וכך הלאה... תגיד לי, אני לא מעניינת אותך בכלל??? רק העבודה המחורבנת הזאת בראש שלך? ואת זה אמרתי לו לפני כשבוע, והוא לא הגיב, והמצב נמשך.. שאלתם אותי על עץ האהבה? אני חושבת שאחד מהענפים החשובים שלו זה אכפתיות!!!

למעלה