לומדים עאלק

Philip Jr

New member
לומדים עאלק

מחר אחד האירועים הכי גדולים של השנה אצלנו בקמפוס - "Unoffical", או בשמו המלא Unofficial St. Patrick's Day. מכירים את הדבר הזה? מכיוון שחופשת האביב נופלת על Saint Patties, הסטודנטים חוגגים את האירוע מחר, בהשתכרות המונית שלא ראיתי כמוה מעולם עד שהגעתי לפה. העיר הופכת לעיר נצורה ע"י כוחות משטרה ענפים, שמנסים לעצור את הסטודנטים מלשתות את משקל גופם באלכוהול ולמות. זה די מטורף.

tibia2014

New member
נשמע כמו פורים טיפוסי בהתנחלויות שבהן בנות דודותי גדלו

Gidi Shemer

New member
אצלנו לא

הסטודנטים שלנו לא שותים לפני שהם מגיעים לגיל 21

אצלנו זה לא ככה...

אם סיינט פיט נופל באמצע שבוע הלימודים
סטודנטים פשוט לא באים לכיתה ביום שאחרי ואין צורך לדאוג לגבי הגיל. לא הולכים לאוניברסיטה לפני 18 בכל מקרה.
בשלוש השנים שאני כאן הטמפרטורה הממוצעת ב17 למרץ היתה מינוס 10 כך שאין חשש להתלהטות רוחות...

idohatam

New member
הרושם שנוצר אצלי, ואני מוכרך לציין שהוא לא מגובה בשום עובדה

הוא שסטונדטים אצלנו לא שותים כמו שהיית מצפה מסטודנטים בצפון אמריקה. כן יש קומפלקס מעונות ספציפי הידוע לשמצה בתור המעונות של אנשי המסיבות אבל חוץ מזה דיי רגוע. לדעתי (הלא מגובה בשיט) זה בגלל שבניגוד לארה"ב נוער פה כן יכול לשתות מגיל 18 אז זה הופך את כל העניין להרבה פחות מרגש כי זה חוקי.

idohatam

New member
ואוו וחשבתי שהעיר שאני גר בה משעממת...

לא נתקלתי בתופעה כזו, אולי באמת כי גם פה כמו אצל עופר מרץ אפריל זו התקופה המגעילה של השנה בה נדמה שמזג האויר שולח אצבע משולשת.

d a p h n a

New member
אכן, זכור לי המאורע הזה אצלכם.

הייתי אצלכם בכנס בדיוק בזמן שהתקיים האירוע הזה. בנוסף, היה סופ"ש חם במיוחד בשביל אילינוי במרץ (15 מעלות צלסיוס ושמש). היה מטורף.

למעלה