לום לכולם!!!!!!!!!

לום לכולם!!!!!!!!!

אני חדשה פה!! מה נשמע??? הכל טוב? מעולה? מצויין? קוראים לי נועה ואני בת 14... מקווה להשתלב פה יפה.. נשיקות!!! :) ביייי

DDN

New member
היי, זה יותר מתאים לשרשור הנשקים../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה נועה!

הממ... לום... מישהו מכיר את זה ?

היה פעם משחק יפיפיה מבית לוקאס ארטס (פילם בתקופה ההיא) שנקרא לום.. מישהו מכיר את הענתיקה הזאת ? מי היה מאמין שבמשחק של 16 צבעים יצרו לא רק עולם מורכב ומעניין עם היסטוריה בסיסית ומקומות עיקריים אלא גם "שיטת" קסם (מבוססת על תוים מוזיקליים) שהתפתחה ככל שהמשחק (הדמות?) התפתחה.. אם מישהו היה מכיר את המשחק הזה אולי אפילו הייתי מבסס עליו איזה משחק... אבל זה באמת מאד מאד ישן.. מישהו יודע בכלל על מה אני מדבר ?

ganja man

New member
קוראים למשחק הזה "האורגים"

והיה בו את ספר התבניות(יש לי את ספר התבניות עדיין)...

העותק היחיד שהיה לי של "האורגים"

או loom היה לא ממש חוקי (כן כבר אז) אז אין לי שום מושג על איזה ספר אתה מדבר
אבל אני שמח שמישהו בעולם הזה חוץ ממני מכיר את המשחק הזה

ganja man

New member
"ספר התבניות"

הספר הזה הוא ספר שבא עם המשחק ובו מצויים כל הכשפים שנית לבצע בו, פירוט עליהם ומקום לרשום את התווים של הכישוף...הבעיה בספר הייתה שהיו בו קסמים שלא היו במשחק...כנראה בשביל משחק המשך שהם תכננו או משהו כזה(או פשוט כדי להוציא את העיניים ולגרום לך לרצות לקנות את המשחק ולשחק בו("יאוו כמה קסמים יש במשחק"))...

זה היה חוסך לי כמה דפים

ושעות של ניסיון לפענח מה ששירבטתי במהירות כמה דקות מאוחר יותר
חבל שלא היה משחק המשך.. אבל זה ברור.. פעם לוקס ארטס הייתה חברה שמוציאה קווסטים מצויינים.. היום היא חברה שמוציאה כותרי מלחמת הכוכבים.. אבל אני נכנס לעוף שוב.. אה ודבר אחד אחרון day of the tentecale שולתת !!!!
אחח ימי הזוהר וה256 צבעים.. כשהדגש היה על משחק טוב ולא על גרפיקה טובה.. נו כמו כל דבר טוב בעולם לא לקח לזה יותר מעשרים שנה להדרדר..

מכיר.. ונתקעתי באיזשהו שלב..

וה walkthrough שהורדתי (שניהם) טוענים שעשיתי הכל בסדר.. כניראה יש לי עותק פגום.. אני אוריד מכאן ואנסה שוב.. משחק נחמד אגב.. אבל לא יודע.. לא תפס אותי כמו יומו של הטנטקל

BluePrint

New member
כן ולא

"ספר התבניות" הזה הוא ספר עזרה שצריך לקנות בנפרד ואינו מגיע כלול בקופסת המשחק. (היתה לי את הקופסה) ובעניין עולם המשחק, Sabre Runner הקדים את כולכם. לפני שהתגייס הוא הכניס דמות של אורגת לTIC שהתנהל פה בפורום עם שגיעות כתיב לרוב. (אפשר למצוא אותו אם תחפשו... "קנטאור" בתוכן הודעה)

ganja man

New member
שקניתי את האורגים...

קיבלתי את ספר התבניות בתוך אריזת המשחק...

אני זוכר

אחד מהקווסטים היחידים שאי פעם שיחקתי, והוא היה פשוט יפהפה. איך שכחתי ממנו עד עכשיו? תודה שהזכרת לי, באמת שווה לבסס עליו משחק.

Gilgam69

New member
בוודאי

איך אפשר לשכוח את גילדת הטווים, גילדת הרועים, גילדת הנפחים ועוד... הדרקון אוכל הכבשים... אוי, היסטוריה עתיקה... |געגועים|

ננסק

New member
יש לי את המשחק המקורי

ולפני שלוש שנים שיחקנו אותו שוב ורצינו לכתוב לפיו משחק תפקידים, אלא שהחלטנו לחכות עד שנגלה שיטה שתוכל להציג את העולם באופן הקסום המתאים לו.

למעלה