לול בעד או נגד??

נגד

יש לי לול והשתמשנו בו רק עם הגדולה, וגם זה בקושי. עם 2 הקטנים יותר לא פתחנו אותו בכלל, ולדעתי ממש מיותר.

dafgol

New member
אני בעד לול

השתמשנו בלול מגיל 0 עם הבן הגדול ועכשיו גם עם התינוק. להיות הכי בוטה?.....מטעמי נוחות בלבד . הלול נמצא אצלינו בסלון , כשאני צריכה להתפנות לעיסוקים אחרים ובמיוחד להתיחס גם לבן הגדול....הלול מאוד מאוד נוח בטיחותי ונוח לי וגם לבייבי יש לומר...עכשיו כשהוא זוחל כבר קצת < בעיקר ברוורס > אני יכולה ללכת לעשות PP
לשחק עם הילד הגדול לצייר איתו לתלות כביסה לשטוף כלים או לא יודעת מה עוד....ולהיות בטוחה שהקטנצ'יק לא נכנס מתחת לספה < וכבר קרו מקרים.....> לדעתי לא עוצר כלום....בתוך הלול יש לו כמה צעצועים שהוא אוהב , יש מובייל ויש לו זמן לעשות "בטן גב"....גם הוא צריך את זה....

גסטית

New member
../images/Emo207.gif איזה לול כדאי אצל סבתא?

רוצה לקנות לול לשים אצל אמא שלי לשימוש כשאנחנו אצלה. בנוסף אחותי בע"ה תלד בקרוב, וגם תצטרך לול אצלה, אבל לשימוש הרבה יותר תכוף ממני (היא גרה לידה ואני רחוק). מה האפשרויות שיש? מה מומלץ?

אני בעד לול

שני בת 8 חודשים עוד מעט. עדיין לא זוחלת אבל מתהפכת לכל הכיוונים ומסתובבת על הציר וכך מגיעה לכל מקום כך שהלול שומר עליה כשאני צריכה לטפל בדברים אחרים. המצב ככה כבר כמה חודשים ומזל שקניתי לול. אני בכלל לא רואה בו כלא אלא מקום ששומר על הבת שלי שלא יקרה לה משהו כשאני עסוקה.

jesenia

New member
נגד

מעדיפה לדאוג לבית ידידותי לילדה, אין דבר יותר בטיחותי מזה. הלול לדעתי חוסם כל אפשרות שלה לחקור את הסביבה, וכן לנסות לפתוח ולסגור. מה שמסוכן לה ימוגן מפניה, ומה שלא - שתפתח ותחקור. אני מבינה את הפחד שבדיוק כשאני עושה PP יקרה משהו והיא תיגע בדבר שדווקא שכחתי למגן, אני נגד שימוש בלול מעל לכמה דקות ביום. יש לי רק ילדה אחת אז לא יכולה להביעה דעה לגבי נחיצות המתקן כשיש ילד קטן ואח גדול וקנאי...אותנו גידלו (4 ילדים, הפרשים של שנה וחצי בממוצע) ללא לול.

למעלה