וכמובן ... המון בהצלחה! רוצות דיווח איך היה ...
L LG4 New member 2/2/05 #42 כל הכבוד ש.... הגעת לשנקר, קודם כל!!! אחד מבתי הספר הכי טובים בארץ לעיצוב ואמנות. את כנראה ממש מוכשרת!! בקשר לבעיה שלך, אין לי כל כך מה להגיב או לייעץ לך...רק לשלוח לך הרבה חיבוקים ובהצלחה בהכל!
כל הכבוד ש.... הגעת לשנקר, קודם כל!!! אחד מבתי הספר הכי טובים בארץ לעיצוב ואמנות. את כנראה ממש מוכשרת!! בקשר לבעיה שלך, אין לי כל כך מה להגיב או לייעץ לך...רק לשלוח לך הרבה חיבוקים ובהצלחה בהכל!
ס סְקָאלִי New member 2/2/05 #43 היי! שלום ך! אותך מזמן לא ראינו פה... בדיוק חשבתי עליך השבוע, שכבר מזמן לא כתבת פה... שמחה שאת נכנסת 'לבקר' מידי פעם.
היי! שלום ך! אותך מזמן לא ראינו פה... בדיוק חשבתי עליך השבוע, שכבר מזמן לא כתבת פה... שמחה שאת נכנסת 'לבקר' מידי פעם.
L LG4 New member 3/2/05 #44 ../images/Emo24.gif אני תמיד נכנסת לבקר....וקוראת... יש פה נשים מדהימות.....
א איחוד האחת New member 3/2/05 #45 היי לך ../images/Emo140.gif מזמן לא "נפגשנו". מקווה שהכל טוב אצלך.