לולי השמיעי קול

sarit743

New member
לולי השמיעי קול ../images/Emo24.gif

כל הזכויות שמורות לאיילה.... לולי דברי איתנו. שרית

לולי90

New member
משמיעה

השבוע היה שקט-לדעתי בגלל שמעלים מינון-אבל אם זה משפיע לפחות בלהרגיע אותה-גם זה טוב. עשיתי שיא השבוע-הייתי שם רק פעם אחד-וזה שיא בהכי פחות ביקורים השבוע-פעם אני -פעם בעלי-ככה שיוצא יום-כן, יום-לא.היא בסדר עם זה-אני לא כל כך-מתגעגת עליה-אבל אני מכריחה את עצמי-כי אני צריכה קצת מנוחה כי קשה לי מאוד אחרי יום עבודה-2 אוטובוסים לשם-.מונית,מונית שרות ואוטובוס חזרה.שבוע הבא תהיה לנו בעיה (בשבועות) כי זה נופל יום שלישי+רביעי-יוצא שיש רק את היום חמישי ועוד פעם שישי-שבת.עוד לא התעייצתי עם בעלי ועדיין לא החלטתי-או שלקחת אותה "לחופש" הביתה-5 ימים-לעשות לה גשר-(אם יתנו לי) או להחזיר ליום אחד ולקחת ביום שישי שוב?למרות ששבוע שעבר היא הייתה ממש בסדר בבית-ואני מקווה שגם השבוע היא תהיה-אבל 5 ימים? ולהחזיר ליום אחד-זה גם לזזע את עולמה...בקיצור-החלטה בידנו והחלטה קשה-אני לא יודעת מה יותר טוב בשבילה...אני כנראה אשאל אותה ואז לפי תשובתה נראה מה לעשות...כל השבוע עבדתי קשה-אצלנו בעבודה יש לחץ אדיר עד בערך סוף יולי...היום אבל עשיתי חצי יום כיף-בת דודה שלי הגיעה מארה"ב-שלא ראיתי אותה 16 שנה כמעט-מאז שאני בארץ-בתי הקטנה הגיע לת"א -הסתובבנו יחד באזריאלי-ביזבני...אחר-כך נסענו לדירה של אחותי-וגם אמא שלי הגיעה-ישבנו כולנו-דברנו והיה ממש כיף....חזרנו רק ב11 בלילה הביתה וסיכמנו עם הקטנה שניסע לטייל ככה לחצי יום לת"א פעם בחודש(היא הציעה)-אני מקווה להקפיד שנעשה את זה...בקיצור לא שמח לי אם העניין של עליית מינון-אבל אם זה יעזר להוציא את בתי מאשפוז מלא-אני מוכנה לקבל את הכל חזרה...התחלתי לבדוק כל מני דרכים לקבל הלוואה (כמו שכתבה זריחה2 הלוואת גישור-תודה על הרעיון-לא ידעתי שיש דבר כזה) או מסוג אחר.לא מסוגלת לבקש מחמותי וגם לא רוצה להיות תלויה בה-נסתדר איך שהוא. מקווה לסוף שבוע רגוע.

לולי90

New member
תודה

עם כל הסיפורים שכחתי להודות לך על זה שאת דואגת לי כל כך-תודה מכל הלב-את כל כך מקסימה .למרות כל מה שעובר עליך-את לא שוכחת לפרגן ולגאוג לאחרים....יש לך לב זהב

sarit743

New member
שלום יקרה

טוב לשמוע ממך את הדברים הללו. אני שמה שהעצות שקיבלת כאן באתר עוזרות,גם אני נעזרת, יופי שיש לנו אנשים טובים באמצע הדרך. מקווה לשמוע עוד דברים טובים בהמשך. לאיילה מגיעה התודה על הרעיון הנפלא של לשמור האחד על השני כאן בפורום, למקרה שאנחנו נעלמים. תודה איילה.

למעלה