לולי הלוליינית

ahva1

New member
לולי הלוליינית

לואיסנה לופילטו עובדת קשה ומזיעה הרבה. היא לאחרונה לומדת כמעט בלי הפסקה אקרובטיקה, סייף, מקצועות קרקס ואפילו לנגן על סקסופון – ולא, לא מדובר בסוג של תוכנית ריאליטי בסגנון "רוקדים עם כוכבים". כל זה בגלל הצגת התיאטרון החדש של אליסיה סאנקה בה היא עומדת להשתתף. לואיסנה כבר מפגינה כישרון רב בלהתלות על חבלים ונדנדות גבוהות. החל מה-26 לאפריל יעלה בתיאטרון "לה ריביירה" בבכורה המחזה "ארקלינו, משרתם של שני אדונים" בהשתתפותה של השחקנית והדוגמנית לואיסנה לופילטו. את המחזה הקומי אותו כתב המחזאי האיטלקי קרלו גולדוני במאה ה-17, שאף תורגם והוצג בעבר בתיאטרון "הבימה", תתרגם אליסיה סאנקה שאחראית גם על התסריט עצמו. ההצגה תהיה בהפקת תיאטרון סן מרטין ומלבד הופעת הבכורה הוא יופיע גם בתיאטראות "אל רחיו" ו"אל אלביאר". לואיסנה לא מרפה מהשגרה החדשה שלה של 4 שעות ביום בבית ספר לקרקס "אפס מקום". היא מתאמנת קשה בלהתלות על בדים גבוהים, באקרובטיקה וסייף (למרות שכבר התאמנה בסייף כבר בצילומי "נפש פיראטית" עם החבר לשעבר). הרנן פניה, המורה שלה לאקרובטיקה ומי שגם ייקח חלק במחזה, משגיח עליה ומרבה לשבח אותה על ההתקדמות שלה. "אני מאוד לחוצה אבל אני מסתדרת. העלילה מאוד מצחיקה. אני גם הולכת לנגן בסקסופון, כך שאני משלבת בעבודה אחת הרבה דברים שאני רוצה לעשות", מספרת לואיסנה לעיתון Clarín כאשר היא יורדת מאחד הבדים התלויים בעוד אמא שלה משגיחה עליה. אומנם זו לא הפעם הראשונה של לופילטו על הבמות, אחרי "קטנטנות" וארוואי, אך הפעם היא עושה משהו אחר במקום לרקוד ולשיר. לואיסנה, כך מסתבר, רצתה ממזמן לעבוד עם אליסיה סאנקה התסריטאית. "פעם אחת הלכתי לראות אותה במחזה "חלום ליל קיץ" בסן מרטין, אבל לא יכולתי להכנס אל צוות השחקנים כי הייתי צעירה מדי", היא מסבירה, "היא תסריטאית דגולה, אני מאושרת שאנחנו עובדות יחד. מלבד זאת, זו הפקה של תיאטרון סן מרטין!!! אני עוד לא מאמינה שהחלום הזה התגשם לי". וגם סאנקה לא חוסכת מלואיסנה תשבוחות. "היא כל-כך מקצועית שאני רוצה להוריד בפניה את הכובע. היא יפה, מוכשרת, מוצלחת, ולומדת סקסופון, סייף ועד לתיאטרון עם חוליו צ'אבס... ואני אומרת לך שלואיסנה, מקבוצת השחקניות הצעירות ביותר (היא רק בת 19), היא הכי מוכנה. היא לא אכזבה אותי בדבר". לואיסנה היא לא היחידה שתצטרך להפגין כישרון רב במחזה. אאוחניה טובל ("לב אמיץ") תשיר; דניאל קסה-בלנקה (בתפקיד הראשי) ינגן בפסנתר ואקורדיון; מריאנו טורס ישיר ויתופף; מרסלו סריגון ינגן בצ'לו; מרסלו סיסאר גם הוא יתופף; והרנן פניה וליאנדרו אייטה יהיו האקרובטים. כולם, מלבד זאת, ילמדו את הקומדיה דל'ארטה (סוג הקומדיה בה השתמשו במאה ה-17 לצורך ההצגה). אך לואיסנה לא הולכת להיפרד מהטלוויזיה – היא תשחק לצד מיגל אנחל רודריגז בתפקיד ראשי בקומדיה החדשה של ערוץ "טלפה" שם היא תתאהב בבן ובאחיין של רודריגז. בסיטקום ישתתף גם אחיה, דריו לופילטו, למרות שהיא מספרת ש"הם לא ייפגשו". http://www.habua.co.il/news2.asp?id=96

ahva1

New member
../images/Emo143.gif

תלויה על הנדנדה. "אני מאוד לחוצה".

ahva1

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif

עם אליסיה סאנקה. "אני מאושרת שאנחנו עובדות יחד".

אהבה22

New member
תמונה חדשה

מדהימהה

למעלה