לולו חזרה העירה!!!

xanadu

New member
לולו חזרה העירה!!!

בשמחה ובגאון ובקוממיות אני מאושר להודיע ש - המחשב שלי חזר !!!!! הוא חזר ואני אחבק אותו ואלטף אותו ואנשק אותו ואטפל בו ואוהב אותו ואחזיק אותו חזק חזק חזק חזק .... (מישהו פה ראה יותר מדי טייניטון) בקיצור... קסנאדו חזר לקטר/לעצבן/לרטון/להתבכיין/להתחרפן/להשתחצן/לאפר בתוך העציצים עם הסיגריה ולהשאיר עיגולים של הכוס על השולחן כן, ודולי כבר לא תלך יותר מכאן!!! (וכאן נכנסים שמי, עודד וענבל ושרים את הפזמון, "הלו דולי...) יום טוב!

אוהד 22

New member
מזל טוב אוחצ'...

גם אצלינו שמעון (יענו המחשב) חזר... רק ששמעון שלנו עשה טיול בסטייל, עד הצפון הרחוק, ואפילו זכה לטיפול רייקי מקצועי ועיצוב מחדש בשיטת הפנג שואי / טנטרה - מה שנכון.... שבוע נפלא ורווי ג'חנונים ורודים....

amet

New member
קולולולו זה הזמן למסיבה קולולולולול

בסימן טוב
ובמזל טוב
ברוך השב אלינו ואל משפחתך סקס וזוגיות גאה שמאוד מאוד התגעגעה אליך
. מאחר ונעלמת לנו הרבה זמן
, העם רוצה פיצוי ולו הקטן ביותר (ולא את איבר מינך
)
. אז קסאנדו שב וכתוב לנו קצת על מעללייך האחרונים, מבלי לצנזר שום דבר. אה כן.... התמונה מוקדשת לך
תגיד שלא קלעתי בול......בול. באהבה

xanadu

New member
ויהי ביום ההוא...

והנה כל קורות קסנאדו בשבועיים האחרונים, וכמו שביקשת בלי לצנזר. אז ככה.... ואז הלכתי לישון.

לו-לו-לו!!!! (בשביל לולו)

(כי ביום רגיל אנאבל לא מזמרת. השכנים מתלוננים על הזיופים) וולקאם באק, ק'. מחכים למוצא פיך...

עודד א

New member
והנה הלכה לה מנוחת הצהריים../images/Emo1.gif

אני מנסה לישון כאן בשקט ופתאום כל הקו-לו-לו-לוש הזה. מזזה? אממה: עודד מוכן לשיר בכל הזדמנות ובכל תו. אז, 1 2 3 דולי כבר לא תלך יותר מכאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן
. היא רק תעשה כבר חנוכת בית...
(רמז עבה מספיק???)

למעלה