לולה נעלמה..

N a d a v 1 6

New member
לולה נעלמה..

כן היום היא נעלמה סופית,משי הכלבה שלי מיוחמת הגיעה לפה בעלת הכלב שאיתו היא אמורה להזדווג איתו..., היא הביאה את אחיה הקטן בן ה=9 שחולה על חמוסים אני והיא התעסקנו עם הכלבים הוא בנתיים פתחת את הכלוב הוציא את לולה..כל שניה, הגיע הזמן שנמאס לו עזב אותה..ראה טלווזיה בחדר שלי בעוד אני ואחותו מנסים....להכיר בין הכלבים שלנו..הוא..(הילד אחיה) עזב את הכל ראה טלוויזיה לולה נעלמה וכנראה יצאה מהפתח של הבית היא לא בבית משעה 4 עד עכשיו היינו בחיפושים...וזה אבוד הסיכויים קלושים. איילת ורעות באו אליי הבייתה!! (נשמות ט=ה=ו=ר=ו=ת) ועזרו לי לחפש.... תנו תמכו באמת מכלב הלבבבבבבב!!!!!!!!!!...איזה מלאכיות.. תודה איילת ורעות ידידות אמת. למפגש אני מדעיף לא להגיע..אחיה ובעלת הכלב..הלכו מפה בבושת פנים שהתגלה כי היא נעלמה..והיא התקשרה לשאול אם מצאתי אותה...=\. אין יותר לולה...מחר אני אפרסם מודעות....אני איילת ורעות היינו עם סוניק הקטן...והמדהים שנשאר לו לבד....(לא עוד הרבה זמן,אני מתכוון להביא חמוס\ה מהר ככל האפשר). איילת ורעות יכולות להבין כי הכל כי שאתה מדבר עם מישהו פנים מול פנים..אתה יכול לראות את הכל...ולהבין כמה שזה כואב וזה קשה..... בכל אופן אני מאחל לכם הנאה במפגש......ולבוא לטענות לילד בן 9..אני לא יכול פשוט למדתי....למדתי לקח לכל החיים. איילת&רעות ראו כמה כ=ס=ף השקעתי זמן ואהבה בחמוסים שלי!!!! והן היו פה בבית שלי.. טוב אז תהנו במפגש.....ואל תגידו לי שכדאי לי לבוא...כי..אתם יכולים להבין מה אני מרגיש....=\ ידידה שלי באה במיוחד מאשקלון לישון פה ונשטתי אותה פה בבית לבד וממש לא נעים לי ואני חייב ללכת....כי כבר לא נעים. לילה טוב..... אני אוהב את כולם.....:)

Sweet Fantasy

New member
אוי ../images/Emo70.gif

אני מציעה כבר עכשיו לתלות מודעות באיזור חמוס זאת לא חיה שרואים כל יום שיתפת את השכנים??? אמרת להם שיהיו עירניים אם הם יראו משהו??? אוי נדבי ): אני ממש מצטערת אני מקווה שאיכשהו היא תחזור או תצליח למצוא אותה.. אני ממש מצטערת הלוואי ויכלתי לעזור לך מותק מקווה שיקרה נס והיא תחזור הביתה בכל דרך שהיא! לילה טוב

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif אוי ואבוי ../images/Emo10.gif

וואי אני ממש מקווה שתמצא אותה
תנסה להשאיר אולי אוכל באיזור. מצד שני בטח חתולים יאכלו אותו... אני זוכרת שזיגי ברח לי דרך הפתח של הכלבים [יש להם מן פתח בדלת. דבר מפגר!!!
] ומצאתי אותו טובע בבוץ בגינה של השכנים כשהכלב הטיפש שלהם כמעט הורג אותו.. מסכן. אוף אני לא מעודדת! סליחה מקווה ממש שתמצא אותה, תדבר עם כל מי שגר לידך, ואולי תעשה רעשים שהיא עונה אליהם.. אצלי כשזיגי מפחד הוא מתחיל עם הנשיפות האלה שלו. והוא גם עונה לשם שלו..
מקווה שתמצא אותה!
לילה טוב

נדב...

בלי עין רע
תמצא אותה! אני יודע שמה שאני יכתוב לא ממש יעודד אותך, ויש עוד סיכויים אל תתיאש!!!! זה מאוד חשוב!

WTR

New member
אני ורעות שולחות ../images/Emo24.gif מרחוק

אני עוד אדבר איתך מחר, בתקווה שאוכל לבוא לעזור תקרא מה כתבתי בשרשור הנעוץ ותיישם הכל! בהצלחה

N a d a v 1 6

New member
איילת&רעות,=ובכלל תודה כולם..ו..

איילת רעות תדברו איתי מחר, מחר אני אתקשר אלייכן. בכל אופן אני לא בא להאשים אף אחד! ובאמת זה כבר קרה הילד בן 9 הוא לא מודע בכלל למה שקרה.. אני מקווה למצוא אותה...אבל אני פשוט מציאותי אנשים..מציאותי... תבינו!. תודה לכולם באמת מכל הלב.

נדב../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת ומקווה שתמצא אותה עוד היום! אני לא יכולה לתאר מה עובר עלייך,,, אם ג'וני בוי היה נעלם הייתי מסתובבת ברחובות עד שהייתי מוצאת אותו,לא נחה לרגע! אני מאחלת לך שתמצא אותה בקרוב והיא תשוב לזרועותייך האוהבות והמתגעגעות!

עדיליי

New member
אם אני אוכל לבוא ולעזור במשהו

למצוא אותה ... יחד עם איילת ורעות ... :) כולי תקווה שבנתיים מצאת אותה .

skarlet ohara

New member
../images/Emo7.gif מצטרפת לתגובות...

הלוואי ותמצא אותה!!! מחזיקה אצבעות...

למעלה