לוכד חלומות

היי החתולה השחורה וברוך בואך../images/Emo24.gif

לדעתי האישית בלבד אני מתיחסת ללוכד החלומות כמו אל גימיק או כמו קישוט חביב לחדר. אין לו כל יכולת ללכוד על באמת חלום. אם את מאמינה בזה אז אשרייך. חלומות הם תסריקים שאנו רואים כאשר התת מודע שלנו משוחרר ממצב של שליטה כמו בזמן ערנות ואז המחשבות שלנו והרגשות שלנו משתחררים להם ללא עכבות. אם יש לך יכולת לזכור חלומות זה מעולה כי את מסוגלת להשתמש בחלומות ולקבל מסרים. ושוב זו דעתי בלבד.

חתולה היי

האינדיאנים האמינו בזמנו כי חלומות הם דרכם של הרוחות לדבר איתנו בלילה ולוכדי החלומות אמורים היו למנוע מרוחות רעות להתקרב אלינו ולוכדי החלומות היו מוצבים בפתחים כמו חלונות ופתחי כניסה. היום אכן כל שנותר מלוכד החלומות זה החלק הדקורטיבי מאחר וישנם עקרונות שהנחו את לוכדי החלומות בבניתו והיום הם בצורות שונות ומשונות ומשמש כפריט קישוטי.

avaloka

New member
אוולוקה מתעצבנת

חתולה. אני בוחרת להאמין בכל דבר שעושה לי טוב. לוכד חלומות זה מגניב. ללא שום ספק כל דבר שאנחנו מאמינים בו פועל, ולכן זה לא משנה אם נתלה גם שום מעל המיטה. אבל בגלל שלוכד החלומות הוא בעל מסורת ארוכה ועוד מהאינדיאנים, שבהחלט היתה להם חוכמה (אני לא יודעת עד כמה היא קיימת עד היום), ברור שזה עובד. ולמען האמת, לא ציפיתי לתשובות כאלה ספקניות פה בפורום. תחזרי לפורום שלמות פנימית. קיבלת שם תשובות יותר טובות.

אוולוקה לא צריכה להתעצבן../images/Emo24.gif

אוולוקה יקרה אני שמחה שאת בוחרת בכל מה שעושה לך טוב, זה נחמד וזה נהדר. אני גם מאמינה שכל מה שגורם לאדם לחשיבה חיובית זה מעולה. אני האחרונה שתזלזל בתרבות האינדיאנית. יחד עם זאת את בחרת להתעצבן, אף אחד לא ניסה לגרום לך לרגש השלילי הזה שעבר בך. לכל אדם יש את זכות הבחירה: לחייך, לשמוח לעלוז ויחד עם זאת הוא יכול לבחור לכעוס לרטון לקטר ולהתעצבן. הכל הוא ענין של בחירה. תבדקי בתוכך מה גרם לך להגיב כפי שהגבת כתוצאה מהמשפטים שרשמנו. העבודה היא עבודה פנימית שלך בלבד. בהצלחה

avaloka

New member
אוולוקה ממשיכה

אני בחרתי להתעצבן כי בא לי להתעצבן. פתאום שמתי לב שאני אף פעם לא מרשה לעצמי להתעצבן ושהפעם בא לי. את זו שבוחרת להתנשא.

נהדר ואני נבחרתי להיות שק ה...

איגרוף שלך? אני לא בחרתי להתנשא. אני רשמתי משפטים. את זו שבוחרת להם פרושים. בדרך כלל אנו כועסים על האנשים הכי יקרים לנו אז... אני מקבלת את דברייך כקומפלימנט
תגידי על מה את מתעצבנת? האם אני ישירה מידי??? האם המשפטים שרשמתי נתנו לך "מכה" בבטן? אז במקום לבדוק פנימה מה קורה באמת את בחרת לתקוף... זה בסדר אני רגילה לתגובות מהסוג הזה, לפחות 80% מהאנשים אשר נתקלים בסוג מסוים של האמת מגיבים בצורה תוקפנית על הסביבה. זה יותר קל מאשר לעשות עבודה אישית נפשית עם עצמם. תחשבי שלא על דברי את מתעצבנת אלא אני שקפתי לך מה שהוא בתוכך, ואת למעשה מתעצבנת על עצמך. קחי את הסיטואציה בתור מקפצה אישית לצמיחה וגדילה רוחנית. בהצלחה

להפוך ללוכדי חלומות../images/Emo121.gif

כתבה מקסימה מתוך הספר "לדעת לחלום" של רוברט מוס כמדומני...

למעלה