מה מזל"ט, תביא f-15 i
K keren007 New member 16/6/02 #22 בקשר לאחים..... בסוף מסתבר שאנחנו לא באמת אחים, כי אני בסוף לא מאומצת כמו שההורים שלי אמרו לי כל הזמן (מעניין למה......)
בקשר לאחים..... בסוף מסתבר שאנחנו לא באמת אחים, כי אני בסוף לא מאומצת כמו שההורים שלי אמרו לי כל הזמן (מעניין למה......)
ל לא רוצה לרשום שם New member 17/6/02 #25 אתה דפוק f-15i זה חידוש ישראלי האות i מייצגת את זה ש-isreal חידשה אותו ושיפרה אותו
ל לא רוצה לרשום שם New member 17/6/02 #27 אתה לא מבין כלום במטוסים אז תפרוש אז תיכנס לאתר שלי ותפיץ אותו
S shahf New member 17/6/02 #28 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מבין במטוסים?!?!? זה כמו שתגיד שביל גייטס לא מבין במחשבים
ל לא רוצה לרשום שם New member 17/6/02 #31 דבר ראשון היא כבר אחותי ודבר שני ביל גייטס באמת לא מבין במחשבים, תראה את כל החלונות מלאים בבאגים (ואל תשכח מה הוא עשה לאפפל)
דבר ראשון היא כבר אחותי ודבר שני ביל גייטס באמת לא מבין במחשבים, תראה את כל החלונות מלאים בבאגים (ואל תשכח מה הוא עשה לאפפל)
S shahf New member 17/6/02 #32 טוב אז לא בילי דבילי אמממממממממ זה שאני לא מבין במטוסים זה כמו שלבילי דבילי אין מחשב בבית (לא מצאתי משהו אחר) והיא אישתי
טוב אז לא בילי דבילי אמממממממממ זה שאני לא מבין במטוסים זה כמו שלבילי דבילי אין מחשב בבית (לא מצאתי משהו אחר) והיא אישתי