לויס וקלארק
שלום לכולם! אני יודעת שזה לא בדיוק הפורום המתאים, אבל זה הפורום הכי מתאים לשים את ההודעה הזו
המליצו לי לבוא לפה אחרי שהדבקתי את ההודעה במספר פורומים שונים, אז אני פה!
עכשיו... בלי התעכבויות נוספות, אני רוצה להסביר למה- ב-1997 שודר הפרק האחרון (והנורא אני רוצה לציין) של לויס וקלארק אחרי שהיא בוטלה ממספר סיבות. כמה שבועות לפני צילום הפרק אחד התסריטאים של התכנית נכנס לצ´אט עם מעריצי הסדרה והסביר להם כמה דברים על התינוק המסתורי שעומד להגיע (וגם הגיע) בסיום העונה (זה עוד היה כשהעונה החמישית נראתה מובטחת)- התינוק מסתבר הגיע מהעתיד, אחד מהשושלות של לויס וקלארק, ולכן גם הוכחה שהם כן יכולים להביא ילדים ביחד. מישהי בשם אולי המציאה סיפור שלם סביב זה, ועוד כמה דברים, אותו, אם בא לכם, תוכלו לקרוא כאן. מה שבעצם כל ההודעה הענקית הזאת מבקשת ממכם זה- לחתום על עצומה שאני ואולי הכנו שמבקשת מ-WB ו-TNT ליצור סרט המשך, או יותתר נכון -סיכום- לכבוד חגיגת עשר השנים שעברו מתחילת שידור התכנית ב-ספטמבר 2003. אם תוכלו אנחנו נשמח מאוד כי זה ממש חשוב לנו ולקהילת המעריצים הגדולה שנותרו לא מסופקים מסיום התכנית. העצומה תודה רבה מראש, זוהר לוק!
שלום לכולם! אני יודעת שזה לא בדיוק הפורום המתאים, אבל זה הפורום הכי מתאים לשים את ההודעה הזו