לויס וקלארק

Buffy1

New member
לויס וקלארק

אנשים, פתאום גיליתי שלויס וקלארק משודרת בערוץ MBC (ערוץ 35 באנלוגי, 104 בדיגיטלי) בימי שבת בשעה 19:00.

פעם אחת היה כתוב על זה בדיגיטלי

ואני מחכה... השעה 19:00... אני רואה פרומו לזה ואני חושב "אוקיי כמה פרסומות ערביות ואז זה יתחיל"... עברו 5 דקות, פתאום התחילה תוכנית על איזהשהי משפחה ערבית או משהו- "לחיי האהבה" בערבית בואו נגיד ככה... ואני מחכה...ומחכה...ומחכה....ומחכה.... ו-כ-ל-ו-ם!

KerenWelling

New member
פתאום גילית?

יש את זה תמיד....אני תמי דרואה את זה... שבוע שעבר היה על הפרק שבו לואיס וקלארק חוזרים לסמולוויל, קלארק מגלה את החולשה לקריפטונייט, הם מתחבקים לראשונה..., לואיס מכירה את מרתה וג´ונתן ויש ביניהם תקרית ממש ממש מצחיקה....זה היה פרק ממש ממש מצחיק!!! בסוף הפרק כשלואיס וקלארק חזרו אל הדיילי פלאנט ג´ימי שאל את קלארק: Jemie: "so CK, now that you are back from Smallvile, how are you feelling?" Clarck Kent\SUPERMAN: "i feel like SUPERMAN!"

אוי אני זוכר את זה!

(חשבתי על זה בימים האחרונים למען האמת) כשלויס מתחילה להסביר להם על הפקס ומרת´ה פתאום חושפת אותו...חחחחחחחחחחחח

Buffy1

New member
לא יודעת בקשר ל-1 בלילה

אבל לפי מדריכי הערוצים (כאן למשל) יש בשעה 19:00. רציתי לראות היום אבל פספסתי... מישהו ראה?

KerenWelling

New member
אתמול היה בשעה 1 ש...

לקס הפסיק את המימון לכימאיסטית אחת שהכינה בשמים עם תערובות כימיות (מאוד מסריחים שרך אגב...) שגורמים לתופעה כימית בין אנשים. והפרק היא נכנסה לדיילי פלאנט עם הזמנה גנובה במהלך צילומים (חחח....היה מזה מצחיק עם קלארק וג´ימי איך שהם הסתכלו על הדוגמניות!!!!!!!!), ובשביל להוכיח ללקס שהבשמים אכן עובדים, היא ריססה על כולם במשרד. כמובן שעל קלארק הבושם לא עבד....אבל על כל האחרים כן... הבושם הזה חייה רגשות אהבה מאוד מאוד מופרזים רק אם הבן\ת אדם חולק\ת רגשות (אפילו הכי מינימאלים) עם הבת\בן אדם השני\ה.... לואיס השתפכה על קלארק...חבל שלא ראיתם....חחחחחחח ממש פרק הורס.......... בקיצר....בסוף לקס החזיר לה את המימון אחרי שהם ראו (אה....והם מתעוררים אם הם חווים טראומה קשה) שזה אכן עובד, והיא התאהבה בלקס, והיא הייתה מוכנה להרוג את לואיס (כי לקס מאוהב בה) ובסוף לקס חיפש את סופרמן בשביל שיציל את לואיס....והיו קטעים כאלו מצחיקייייייםםםםםםםםםםם!!!!!!! אחרי שהוא הציל אותה.....לואיס כזה אומרת לו: חבל שהשיקוי לא השפיע עליך סופרמן...או שהוא השפיע?! וסופרמן מן כזה מסתכל למצלמה עם חיוך זדוני ערמומי מעורב עם סקס אפיל... והוא מסתובב ללואיס ואומר לה שהוא דווקא כן השפיע, אני אוהב אותך לויס ליין, והם התנשקו.......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח,ולקס כזה מתפוצץ מקנאה.... היה כזההההההההההה פרקקקקקקקק מצחייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

aviatiko

New member
טוב לדעת ושמות הפרקים (באנגלית)

תודה על המידע בקשר לשידור הסדרה האהובה עליי.
שני הפרקים המדוברים הם "Green Green Glow of Home" (אחד מהפרקים האהובים עליי ביותר ו- "Pheromon My Loveley". אביה (שמנסה לפתוח פורום של "לויס וקלארק" ומסתפקת בסמולוויל בינתיים
)

הלדין

New member
לא!

יש כבר שלושה פורומים בנושא- "סמולוויל", "קומיקס" ו-"טלוויזיה". אפשר פשוט לפתוח פורום בשם "סופרמן" ולחסל את הפורום הזה כדי למנוע כפילויות. מה שייגרם אם תפתחו פורום "לואיס וקלארק".(לא שפעילות פורום "סמולוויל" פסולה. בטח יש מישהו שמסכים איתי שלא על כל שטות פותחים פורום נפרד. צריך להשאיר משהו לפורומים הכלליים)

אם ערוץ 6 יחליטו לשדר שוב...

את לואיס וקלארק, רוב הסיכויים שהפורום (הזה) יהיה גם לואיס וקלארק. למה לא 2 פורומים נפרדים אתם שואלים? כי אז נוכל להשוות בין שני הסדרות...

הלדין

New member
וזה גם לא היגיוני

שתי הסדרות הם בעקרון על אותו נושא, רק בגילאים שונים. וחוץ מזה, כמו שאמרתי, לא צריך לפתוח פורום על כל שטות, ובמיוחד כשיש כבר פורום מוכן.

למעלה