לוח

עופר ב.ה

New member
ביקורת סרט

לא ממש קשור, וסרט לא ממש חשוב ("קוראים לי סאם"), אבל הבאתי אותה בשביל לנצל את ההזדמנות ולציין שאורי קליין (מבקר הקולנוע של הארץ) מביא כמעט בכל אחת מביקורות הסרטים שלו זווית פמיניסטית באשר לשחקניות ו/או לדמויות הנשיות בסרט. מתוך הביקורת: "...´קוראים לי סאם´ הוא סרט נוסף שטוען שאין זה משנה אילו בעיות יש לגבר (והבעיות של סאם הן ללא ספק חמורות ביותר) - הוא תמיד יוכל להוכיח לאשה שכישוריו הנפשיים, ויכולת שלו להתמודד עם הבעיות האלה, נעלים משלה." ובמקום אחר: "נלסון מתעלמת כמעט לחלוטין מכישוריה המקצועיים של עורכת הדין הזאת ומתמקדת בבעיות הנפשיות שלה. במילים אחרות, ´קוראים לי סאם´ תואם את התפישה השובניסטית, שאצל הנשים הבעיות הנפשיות קודמות לכל (והעובדה שהסרט נכתב ובוים בידי נשים אינה משנה דבר במקרה זה)".

zooti

New member
ראית את הפרומואים לזה?

זה הולך משהו כמו "היא מוכשרת. היא מצליחה. הוא יחזיר אותה למציאות"

zooti

New member
אין לי ברירה.

אין לי כבלים (והאמת, גם ערוץ 2 קופץ בתדירות שיכולה לגרום לאפילפסיה אצל אנשים מסויימים
) גם אין לי יותר מדי סיבה לפתוח את הטלויזיה, אבל פעם היו תכניות נחמדות.

טל קר

New member
גם אני שמתי לב לזה, הערתי על כך

לחבר שלי בפעם האחרונה שראינו את זה.

../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifפורום חדש! ../images/Emo36.gif

פורום חדש בתפוז! פורום "תרגום ועריכה"! לכל המתרגמים, העורכים, החובבים והמתעניניים! כולם מוזמנים!

../images/Emo32.gif פורום חדש - פרק שני

387 מספרו ברשימת הפורומים (למבוגרים בלבד ) כן ,כן זוגיות שאחרי פרק א´ מי שאחרי הפרק הזה ורוצה /חולם/נמצא /מהסס פרק שני מוזמן. ותודה לטל ניצת שושן

עופר ב.ה

New member
מאמר יפה של קציעה עלון

שסוקרת ומבקרת את האנתולוגיה "התשמע קולי? ייצוגם של נשים בתרבות הישראלית". המאמר מתוך מוסף ספרים של הארץ, והכותבת היא דוקטורנטית לספרות עברית.

למעלה