לוח wacom

rgotman

New member
לוח wacom

שלום אני חדש כאן ושוקל לקנות לוח של wacom למטרה של איור אני לא מאייר מקצועי אלא חובב (מצרף דוגמא) בכל מקרה אני מעוניין לבדוק לפני הקנייה במה בכלל מדובר ואיזה גודל כדאי כל החנויות שראיתי הם ווירטואליות - ז"א קונים לפני שבודקיםץ האם מישהו יודע היכן ניתן לנסות את המוצר ? תודה רוני

lordnoodle

New member
לוח WACOM

גם אני צייר חובב ומאוד נהנה מהוואקום שקניתי. קניתי אחד בגודל A6 שבמחשבה ראשונה מאוד קטן אבל מאוד נוח! קניתי אותו בפסטיבל הקומיקס האנימציה והקריקטורה שהיה שנה שעברה במחיר מוזל. למזלך בסוף החופש יש שוב את הפסטיבל ההוא ושוב יהיו הנחות על הWACOMים!

scalla

New member
יש לך מזל שיש לך כישרון ../images/Emo3.gif

אחרת הייתי מתעלם מההודעה. זה לא נכון שאפשר לקנות רק באינטרנט, אפשר לקנות את זה בכל מיני חנויות שהידוע בהם היא אריג'נט בת"א. בעניין הגודל, זה הכל עניין של הרגליי הציור שלך, ל90% מהאנשים A5 הוא מתאים, למרות שהרבה מאוד טוענים שA4 יותר נוח. יצא לי להכיר גם מישהו שבכלל לא מסוגל לעבוד בטאבלט שהוא יותר גדול מA6. שוב זה הכל תלוי בקו שלך. בעניין הלנסות, תבדוק באריג'נט מתי יש יום ואקום, בו הם נותנים לנסות את המוצר ובפסטיבל הקומיקס הם נותנים לנסות את המוצר רק שאף פעם לא ראיתי בו שהם נותנים לנסות משהו שהוא יותר גדול מA6. עם כל העניין של התחביב, אני מכיר מלא מוזיקאים חובבים שזה שזה התחביב שלהם זה לא מפריע להם להוציא אלפי שקלים על ציוד. (כי תכל'ס רוצים להנות כמה שאפשר מהתחביב)

rgotman

New member
תודה על התגובה המושקעת ../images/Emo13.gif

בכל מקרה מאוחר מידי. קניתי A5 באריגנט עדיין אין מסקנות - צריך להתרגל

scalla

New member
לי לקח חודשיים להתרגל...

רק לעצם העובדה שאני מצייר במקום אחד וזה עובר למקום אחר, כך שאל תרגיש מתוסכל אם לא הולך לך בהתחלה.

rgotman

New member
כן זה באמת מוזר

בינתיים דברים לא הולכים חלק התקנתי את ה painter על המחשב בבית windows XP והכל יוצא ירוק עכור הבד ירוק האייקונים ירוקים גם כשפותחים תמונה קיימת רגילה - היא נראית כאילו העבירו אותה דרך מסנן ירוק...... התקנתי בעבודה - והכל בסדר (windows 2000 שלחתי בקשת תמיכה לאריגנט

scalla

New member
פיינטר אסנשל?

חרא של תוכנה. אני שונא לעבוד איתה, ובאמת מה שאתה מתאר מוזר. אגב, תוריד דרייברים חדשים מהאתר של wacom. משפר קצת את הנוחות.

rgotman

New member
תודה גימי - זה באמת היה זה

הצבע של המסך הוגדר כ16 ביט כששניתי ל32 ביט הכל הסתדר

למעלה