לוח

Roi inc

New member
מאי מתוקה,

תשלחי אלי לאימייל את הפלאפון שלך... היומן היפה שלי הלך לאיבוד. ונראה לי ששוב חזרתי לכאן... או לפורום ההוא - וגם אם אני חוזר לארץ עוד כמה חודשים, אני מתכנן come back יציאה מהארון. אוהב אותך גם, אוהב את כולכם.
פורים שמח.

osnatfbook

New member
מחשפת חומר כתוב...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרוש חומר כתוב מכל סוג שהוא (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. את החומר יש לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

DIY TEAM

New member
מסיבת הפורים הראשונה לגייז בישראל

ביום רביעי הקרוב במועדון השאדו, מהשעה 23:00 כמו תמיד, כניסה חינם עד חצות, כמו תמיד, כי אנחנו אוהבים אתכם. :) מסיבת פנטזיה ענקית: חגיגת הפורים האמיתית לגייז בישראל. שתי רחבות: אייל ספיר בלהיטי אבבא, רמיקסים מיוחדים מהאייטיז, והפתעות מיוחדות מלונדון- ברחבה התחתונה טומי די וצחי אלבו, בלהיטים שתמיד כיף לרקוד, עם המוסיקה הכי פורימית שאפשר- ברחבה העליונה. כולכם מתבקשים לבוא מחופשים. פרסים מובטחים! פרטים ותגובות באתר שלנו, המצורף כלינק

.m

New member
מלאך שלי

סתם רציתי להגיד שאני אוהבת אותך כל-כך. וכשתבוא, אני מבטיחה לך (לפחות) שבוע של אקשן נון-סטופ. מתגעגעת
mai

לירוי25

New member
מה זה???????../images/Emo46.gif

שבוע של אקשן בלי סוף????? טוב, אני לא נראה לי כל הרומן הזה!!! לא מתחתן איתך!!

.m

New member
לירוי אהובי

|הצלפה| מ´זתומרת הרומן הזה לא נראה לך??? קודם כל לרועי יש פריבילגיות. שנית - אף אחד לא מאיים על מעמדך. נכון לעכשיו - אתה הגבר היחידי שאני קושרת, למרות הפניות והתחנונים של מרמלד ואחרים... אז תביא את האזיקים ותבוא... |שיקשוק שרשראות| mai

דנה באולטרסאונד

היה פצצה של הוםעה והיא התייחסה אליי כפרה עליה... היה ממש מדהים.. הוםעה פצצה יותר מב"לונה" היא ממש נהנתה ממש ראו.... מי שהיה יודע על מה אני מדברת... רק מעדכנת.... אוהבת דנה.

osnatfbook

New member
מכתבים אישיים...

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

Goldust

New member
היום ח"כ פריצקי בפורום שינוי

היום, המוצאי שבת בשעה 21:00, פורום מפלגת שינוי יארח את ח"כ יוסי פריצקי מסיעת שינוי, חבר בוועדת הכספים של הכנסת. הינכם מוזמנים להצטרף לפורום ולשאול שאלות את הח"כ פריצקי. פורום מפלגת שינוי בקהילות תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=232

osnatfbook

New member
מכתבים....

לספר שעתיד לצאת לאור ויתמקד ביציאה מהארון בעזרת סיפורים אישיים , דרושים מכתבים אישיים מכל סוג שהם (מכתבים שכתבת למגירה על קושי היציאה , המכתב שכתבת לאמא/אבא ולא העזת לתת , נקודת הראות שלך על תגובת ההורים וכו)´. את החומר אפשר לשלוח בשם בדוי או אמיתי. חשוב רק לציין גיל , וכתובת מייל למשלוח תגובה במידה ואת/ה מעוניין/ת בתגובה. לפרטים נוספים אפשר לפנות לאסנת : 052-628718 או ישר לשלוח ל : [email protected] תודה על שיתוף הפעולה.

seeking

New member
חיפוי הדדי

לסבית בת 26. גרה בת"א. לא בארון, חוץ מאשר למשפחה ... מחפשת בדחיפות מישהו בגיל דומה לחיפוי הדדי. צרו קשר באימייל.

בקשה

ערוץ 10 עומד לדון מחר, יום א´, על גורלן של תוכניות סוף השבוע. אחת מהתוכניות שכנראה יעמדו לדיון היא "זינה הנסיכה הלוחמת" (שכפי שחלקכם בטח יודעים, יש לה סאבטקסט לסבי ולובי לסבי חזק מאד). אני לא יודעת מה דעתכם על הסדרה, אבל אם אי פעם אהבתם מאד סדרה וחיכיתם בלי סוף שהיא תחזור אתם בטח יודעים מה ההרגשה. עכשיו נסו לדמיין שאחרי שכל מיני ערוצים שיחקו אתכם משחקים לאורך זמן (קודם ערוץ 3 שלא הביא את העונה החמישית, אחר כך ערוץ 2 שבמשך מעל לשנה שיחק עם המעריצים "חם וקר" בקשר לעונה האחרונה) ערוץ חדש רכש את העונה האחרונה של הסדרה, לה ציפיתם יותר משנה, אבל הפסיק לשדר אותה כעבור חמישה פרקים. זה נורא מתסכל. לכן, אני משאירה כאן את מספר הטלפון והפקס של ערוץ 10 ומבקשת מכם שגם אם אתם לא צופים בסדרה בעצמכם, תתמכו בסדרה מתוך סולידריות עם צופיה. מי יודע, אולי אם המסר יהיה חזק וברור עכשיו זה יחסוך לכם עוגמת נפש עם הסדרות שאתם אוהבים בהמשך הדרך. תודה! מספר הטלפון: 03-6251555 מספר הפקס: 03-6251500 תשתדלו לעשות את זה כבר מחר, לפני שיהיה מאוחר מדי.

למעלה