לוח

DJNYC

New member
מפקד גייז.

´מפקד אוכלוסוין´ נערך בין יותר מ6000 איש ואישה המגדירים את עצמם כ"בעלתי מיניות אלטרנטיבית" (אם תרצו...) מה שנקרא הצנסוס.. למעוניינים בתוצאות בעקבות החץ =>

רלמ

New member
מצעד האהבה.. 29-30 לחודש..

אני לא הומו, אבל יש לי ידידה לסבית, ובשביל לעשות לה כיף בחיים אני רוצה לקחת אותה למצעד האהבה בשביל שתכיר מישהי נחמדה.. אבל עזבו את זה אני רק רוצה לשאול אם מישהו/י יודע/ת פרטים על מצעד האהבה.. איפה בדיוק המסיבות החינמיות (שמעתי שזה על איזה חוף?) ואיפה כל זה יתרחש בתל אביב.. ובאיזה שעות.. תודה מראש עמי

EyeSeeYou

New member
אל דאגה

זה שאתה לא הומו לא קשור לעניין שכן לא מדובר במצעד הגאווה
(שגם הוא כבר מזמן הפך סטרייטי) אלא מדובר במצעד האהבה
פרטים באמת תוכל למצוא באתר שנתנו לך קודם, ואל תדאג לא יחשבו שאתה הומו אם תהיה שם

האם הדור השלישי באמת בפתח? ../images/Emo56.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 17:00 נארח בפורום סלולאר את גלעד בכרך, מנהל תחום מוצרים בסאני תקשורת, יבואנית טלפוני סמסונג. גלעד מרכז את פיתוח טלפוני סמסונג לשוק הישראלי מול שלושת מפעילות הסלולר הישראליות הגדולות, תוך דגש על התאמה לצרכי השוק המקומי. ניתן לשאול שאלות על סמסונג, על מכשירים קיימים ומכשירים עתידיים, התפתחויות טכנולוגיות ועוד. חברת "סאני תקשורת" הוקמה בשנת 1994 והיא היבואנית הבלעדית של טלפוני סמסונג בישראל. סאני תקשורת היא חלק מקבוצת סאני המובילה בעולם הסלולר והאינטרנט באמצעות מספר זרועות וביניהן: רשת החנויות "דינמיקה", חברת האחזקות הטכנולוגיות "סאני.קום" וספקית האינטרנט "גונקסט". כדאי להכין שאלות מראש, את שאלותיכם ניתן לפרסם כבר מעכשיו בפורום. צוות תפוז מבקש לשמור על רמת דיון נאותה ותרבותית. נשמח לראותכם

../images/Emo42.gif ../images/Emo86.gif שוער בית"ר ירושלים

היום בשעה 21:00 יתארח איציק קורנפיין, שוער בית"ר ירושלים, ויענה על שאלות הגולשים בפורום. על פוליטיקה וספורט, על מצבה הכלכלי של הקבוצה, על אליפות 2002-2003, וגם (ובעיקר) על האוהדים הנאמנים. הגולשים מוזמנים להעלות את שאלותיהם כבר עכשיו צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה.

למעלה