לוח תוכן לחג פסח?

yasmin1234

New member
לוח תוכן לחג פסח?

השנה אני רוצה להכין לוח תוכן חדש, בשנה שעברה היו לי כמה פרמידות תלת מימדיות לידם מצרים וכמה בני ישראל מצוירים בעיפרון (העתקתי והגדלתי את הדמויות מדפי משימה שונים) אשמח לקבל תאורים של הלוחות שלכן!

אלהלה

New member
לוח תוכן לפסח

השנה החלטתי כנראה לתלות שולחן סדר
אני אכין שולחן מפוליגל ככה שיראה תלת מימדי ועליו מפה ועליה אני אדביק צלחות וכוסות ובקבוק יין וצלחת סדר עם מה שיש בתוכה. או... לוח אביב - הילדים יכינו משטחים עם פרחים תלת מימדיים (כל ילד מקבל שמינית לבנה ועליה הוא מדביק ניירות ממו צבעוניים כשהם עומדים ומודבקים צפוף על השמינית. לוקחים טוש ואת הנייר ממו במרכזו מכווצים על הטוש, טובלים בתחתית בדבק ומניחים על השמינית. התוצאה יפה כשיש הרבה משטחים כאלה. ואני מוסיפה פרפרים וחרקים... ויוצא לוח יפה ואביבי. או... חד גדיא בדמויות גדולות שהכנתי לפני שנים ועדיין נראה ומחזיק מעמד לא רע
על המדף מתחת ללוח התוכן אני בדרך כלל מכינה משטח מנייר חום מקומט - יעני המדבר
ומוסיפה נייר כחול מקומט - היאור - עצים מנייר וכל מיני תנינים, צפרדעים, היפופוטמים, פירמידות נייר ברקע, גמלים - שיש לי ממצריים מקרמיקה. את מוישלה כמובן בתיבה ואת אחותו היקרה מסתתרת מאחורי הצמחיה. הילדים נהנים כל הזמן לשחק עם בעלי החיים ואני אצלם כשאכין ואראה פה איך זה נראה.

הללויה11

New member
אצלי בגן הילדים (גלאי חובה)

מכינים את לוח התוכן בעצמם לאחר דיון מה מתאים להיות על לוח התוכןלקראת הנושא בנית לוח התוכן יכולה להתפרש על מספר ימים. מנסיוני בשנתיים האחרונות כאשר הילדים מכינים את לוח התוכן הוא "מדבר" אליהם יותר. מוממלץ מאד לנסות!!!

למעלה