לוח שעונים

dejavu

New member
לוח שעונים

יש לי שאלה כללית שקשורה בעקיפין גם לחיפושית, רציתי לדעת איפה אפשר לקנות שעונים לחיפושית שלי כמו שעון לחץ שמן, שעון סל"ד והכי הכי חשוב שעון חום מנוע. ולאן מחברים את כל אלו? הבנתי שאת שעון הטורים מחברים לכהל ואת שעון החום עם חיישן לראש הצילינדר אז לאן מחברים את הלחץ שמן וכמה עולה כל אחד מהשעונים?? ו....איפה אפשר להשיג?? :) תודה וסליחה על בילבולי המוח...

vq55205

New member
לוח שעונים

אחי אין לי מושג מכלום ממה ששאלת אבל לענין בילבולי המוח בדיוק בשביל זה קיים הפורום אז אל תתנצל ותרגיש חפשי לשאול ולהתבטא

© DrorZi

New member
שעון טורים הוא היחיד שיש לי

עלות כ 200 ש"ח לא בעיה לחברו.
דרור זי.

roni marino

New member
שעונים

לי יש שעון טורים ושעון טעינה ( מחובר לאלטרנטור ) , לגבי שעון לחץ שמן , אתה פשוט קונה מפצל ומחבר אותו במקום החיישן של הלחץ שמן המקורי אז תוכל לחבר גם את נורת לחץ השמן וגם את מד לחץ השמן . לגבי מד טמפ´ יש כל מיני שיטות , הכי פחות טובה היא להצמיד לגוף המנוע , זה לא מספיק טוב מכיוון שזה לא יתן את הטמפרטורה האמיתי , יש עוד שיטה ששמעתי והיא על הברזה לתוך התושבת של האלטרנטור והכנסת חיישן טמפ´ לשם , השיטה הטובה ביותר לדעתי היא הכנסת חיישן לתוך מחזור השמן העובר דרך גוף קירור השמן , צריך לבדוק עד כמה זה אפשרי לבצוע . שעונים רגילים אפשר לקנות בכל מקום , שעונים מיוחדים אני עוד לא מצאתי .

למעלה