לוח שנה של אורנג' - אוריגמי

irresistible1

New member
לוח שנה של אורנג' - אוריגמי

שלוםלום לכולם, ראיתי אצל מישהי במשרד לוח שנה של אורנג' עם תמונות של אוריגמי וגם הסברים בסוף! משהו מגניב ממש!!! רציתי לדעת אולי אתם יודעים איך אפשר להשיג, ממש רוצה כזה... בנוסף, יש לי ספר בבית שקבלתי , נקרא "אחוות אוריגמי" , הקטע שההסברים שם ממש לא ברורים, מישהו מכיר את הספר? שווה להתעמק בו או שהוא פשוט לא ספר כל כך מוצלח?...

matanb12z

New member
היי אני מכיר את הספר

זה היה הספר הראשון שלי, באמת הוא לא ספר שאידאלי להתחיל ממנו,לפי דעתי.שווה לך לנסות ספרים אחרים שבהם ההסברים יותר מובנים,בהצלחה

bshuval

New member
שווה להתעמק בספר, לדעתי

הספר הזה, יחד עם שני הספרים האחרים בסדרה ("קסמי אוריגמי" ו"פלאי אוריגמי", אם זכרוני אינו מטעה אותי) הם ספרים קלאסיים של קוניהיקו קאסאהרה (באנגלית הם פורסמו תחת כרך אחד הנקרא Origami Omnibus). אלה ספרים נהדרים המכילים דגמים משלל סוגים שונים, שבאמת מכסים תחומים רבים באוריגאמי. נכון, הספרים אינם מיועדים למתחילים, אך הם גם לא מסובכים במיוחד. אל תוותר. אם קשה לך, שים את הספר בצד כרגע, תתחיל מספר פשוט יותר (או תבוא לכמה מפגשי אוריגאמי של המרכז), ותחזור אל הספר כאשר תצבור בטחון. לא תצטער על כך.

gvish

New member
הספר מצויין

כמו שבועז כתב, זה אחד משלושה ספרים שיצאו במקור כספר אחד. אם מתעמקים בספר הזה אפשר ללמוד ממנו המון. אבל אני מעדיף את הספרים של רוברט הארבין בתור התחלה. לגבי לוח השנה, ניתן להשיג אותו אצל עובדי אורנג'. הם קיבלו אותו במתנה לתחילת השנה.

mirigami

New member
פול עיצב את לוח השנה

והם מתקמצנים לתת אותו אנחנו קיבלנו 3 לוחות.......

irresistible1

New member
שלום, שאלה רק

מי זה פול? ואם את קשורה לעיצוב של הלוח וקיבלת רק 3, אני מבינה שאין מצב להשיג... =\

למעלה