לוח שנה חודשי

Fever2002

New member
זה לוח עברי בלעדי לפורום

שאני הכנתי. זה לא הלוח הרשמי שקיילי הוציאה בחו"ל לשנת 2003 (פה יש לך חגים וימים בעברית). פשוט תשמרי את התמונה במחשב ותדפיסי אותה אם את רוצה.

חנה כהן

New member
אני לא יכולה להדפיס זה מדפיס לא טוב

המדפסת שלי מדפיסה חראאא

Fever2002

New member
בזה אי אפשר לעזור דרך הפורום

חבל... אבל אם את כל כך רוצה להדפיס את זה אז אולי תלכי לחברה או מישהו. יש גם חנויות צילום ודפוס שמדפיסות תמונות (מהמחשב) באיכות מאוד גבוהה אבל זה השיקול שלך. אין משהו מכאן שאפשר לגרום למדפסת שלך להדפיס באיכות אם היא לא טובה (ואם היא חדשה תנסי לנקות או להחליף את הראשי דיו,זה לשיקול דעתך האישי).

חנה כהן

New member
לא השיקול דווקא לא לרשותי כי..

זה לא המחשב שלי זה המחשב של אחי במחשב שלי אין אינטרנט זה מחשב רגיל אבל ניסינו לנקות\להחליף\לקנות ראש דיו חדש ניקינו והחלפנו ואלי (האיש מחשבים שלנו שכבר שנים איתנו) אמר שזה הכי טוב שאפשר להדפסיס חבל.... חברות שלי לא יכולות לעזור לי לפני כמה זמן רציתי להדפיס תמונות של משהו יפה באינטרנט אבל גם הם ניסו וההורים כמעט הרגו אותם כי זה הרבה צבע ומה שאני רוצה להד]פיס זה עוד יותר צבע כי זאת תמונה אמיתית!!! טוב מזל שאני מנויה לעיתון שכל שבוע מפרסם שניים שלוש תמונות של קיילי אז אני לא צריכה להדפיס.... חנה_(דכותבת ומספרת לכם יותר מידי דברים שלא מעניינים אתכם!)

Fever2002

New member
וזה גם לא לרשותינו

ככה שיותר ממה שהצעתי אין מה לומר. אני מקווה שתהיה לך את ההזדמנות מתישהו להדפיס ולהנות מזה כמו שאת רוצה.

חנה כהן

New member
תודה גם אני מקווה

אבל עד שלא נקנה מדפסת חדשה לא תהיה לי אפשרות להנות מתמונות של קיילי!! מה שהכי מעצבן זה שלפני שבוע אמא שלי ראתה כתבה שלמה על קיילי בידיעות והיא.....זרקה אותה! ביקשתי ממנה שלושים פעם שאםן היא רואה כתבה או תמונה שתתן לי1 אכבל בגלל שהיא כעשבה שאני נמצאת יותר מדי באתרי קיילי היא זרקה אותה אוף איזה מעצבן!!! שאלה-מה זה ה"חנה כהן יש לך הודעה חדשה?" שמהמהב לי כל הזמן?

Fever2002

New member
בנתיים במחשב

תהני מהתמונה. תראי אותה על המסך או תשימי אותה בתור טפט. היום יש מדפסות מעולות, אבל אם את רוצה להדפיס רק כמה תמונות באיכות מדהימה בלי לקנות מדפסת תעתיקי אותן על דיסק/ט ותלכי לחנות צילום או דפוס מקצועית. הם ידפיסו לך את זה בכל גודל שתרצי (תמורת תשלום כמובן. נדמה לי שזה מתחיל בכל מקום בפחות מ-10 ש"ח). זה אמנם לא פורום תמיכה אבל ההודעה חדשה שאת מדברת זה כנראה מסר אישי במערכת המסרים של תפוז. זה משמש להעברת תכתובת אישית בין האנשים בלי שכל הפורום יראה. תקישי למעלה איפה שמהבהב ותקראי את המסר שלך.

זה ממש מקסים!

ברשותך, אני אהפוך את זה לגלריה חדשה באתר- אם יתחשק לך לעשות גם לחודשים הבאים- זה יהיה נהדר. אגב... ניתן להכנס לפורום גם בכתובת המקוצרת: http://forums.tapuz.co.il/kylie
שנה טובה!

Fever2002

New member
בשמחה! ../images/Emo13.gif

מבחינתי אתה רשאי להשתמש בזה כראות עיניך. תודה,אני שמח שאהבת ומקווה שאנשים יאהבו את זה גם בפורום. אם יהיה ביקוש אכין בכיף גם לחודשים הבאים עלינו לטובה. ----------------------------------------- Fever2002 Feel The Fever\/_____\/_____/\/\/

למעלה