לוח / קצרים >>

פירגונים

דברים שעוברים לי בראש כבר כמה זמן, ואולי ראוי להגיד בקול.... 1. סיירי אדומים - יופי של תוכנית, יופי של תכנים, כל הכבוד על האירגון - זה נראה כמו נישה שממש היתה חסרה. 2. לא יאומן העבודה הרצינית של החבר'ה שמובילים את נושא "האסיפה לאן" - עבודת ההכנה, ראיונות עם אנשים, ערב פתוח. אני רואה את התכתובות ומתפעלת מהרצינות - אם אני הייתי עוסקת בזה, הייתי נוטה לתת את זכות הדיבור למי שמתעניין ומי שלא - בעיה שלו. אבל בשונה ממני - הם בודקים עוד ועוד אם אין איזה קול שלא נשמע, דעה שלא הובעה, איזה זוית שלא תפסו. באמת כל הכבוד. 3. שמתם לב שהולכת להיות פה הופעה של קובי אוז בסוף הקיץ? איזה כיף!!! (ותודה למארגנים)

דחיית אסיפות החברים

1. אסיפת החברים שנועדה למוצ"ש 17/7, נדחתה, (עקב אירוע במועדון) למוצ"ש הבא י"ג אב, 24/7 , בשעה 21:00. על סדר היום : 1. העלאת משפחות לחברות. 2. הומטקס – תיקוני חוזה לאישור האסיפה. 2. אסיפת החברים שנועדה ל 24/7, בנושא מדיניות קליטה, נדחתה למוצ"ש כ' באב, 31/7 בשעה 21:00.

../images/Emo46.gif מטריף את הדעת!!

הבאגר שביומיים האחרונים נוסע הלוך ושוב על הכביש עם השרשרת שלו ומשאיר חריצים! מה זה הדבר הזה? מי יתקן את זה אחריו? ניסיתי לדבר עם המפעיל והוא "ערבב" אותי. אמרו שזה כלי של הקבלן שבונה את הכביש. נראה לי שערוריה.

דרוש ציוד לתינוק

דרוש ציוד בסיסי לתינוק: -אמבטיה -עגלת שכיבה -כסא תינוק לאוטו למי שיש ויכול למסור הלאה , יתקשר בבקשה לאנה גולדמן 0528652667

רצינית10

New member
כרטיס תושב

כיום במקומות רבים מנפיקים כרטיס תושב לגרים במקום. יופי של רעיון וקל ליישום. אפשר גם כרטיס מגנטי/או לא מגנטי. יכול לשמש להנחות,כניסה לישוב(חיסכון בשמירה),לכניסה לאירועים ועוד שימושים רבים... קיים כבר בישובים קהילתיים,כפריים ועירוניים. שווה!

g i t t i t

New member
מחפשים כלבה מאמצת -דחוף

מחפשים כלבה שהמליטה לא מזמן ושמוכנה לאמץ גור כלבים בן כמה ימים שננטש בישוב. תודה גתית פלג

בגדי תינוקות למסירה לבית טוב...

מגיל לידה עד בערך שנתיים (לבנים). ויטה, טלפון:5352752

טופול11

New member
חדשים בכפר

צהריים טובים, שמי מיכל טופול, בעוד כחודשיים אהיה תושבת כפר אדומים (גבעה מערבית), אני אמא ל-3, תאומות שעולות ל-א' וילד בן 3, אני ארצה להתעדכן בכל מה שקשור לגבי הצהרון של ביה"ס, מה עושים במידה ולא יפתח, לאן לשלוח את הילדים, כל הנושא חדש לי מאד ואין לי מושג מה עושים! אשמח לקבל הנחיות ועזרה בעניין. תודה רבה ושבוע טוב, מיכל

יעל1909

New member
עיסוק לילדים ב 9 באב

שלום הורים יקרים!!! כידוע לכם..מחר יום שלישי ,צום 9 באב..לא ייתקימו מסגרות קייטנה בכפר.. להורים שלא מצאו סידור לילדים למחר.. יוכלו לשלוח אותם אליי..אני מארגנת קייטנה רק ל 9 באב,מהשעה 8:00 עד 16:00 ,כולל ארוחת בוקר וצהריים..בעלות של 100 ש"ח לילד יעל(מקייטנת מעשים טובים)-054-2540874

ITA26

New member
השבת אבדה

הקורקינט החדש והיפה שלנו הלך לאיבוד (או יותר נכון שכחנו אותו ליד בית הכנסת בשבת וכשבאנו הוא כבר לא היה שם) אם מישהו במקרה ראה, קורקינט שחור ואדום גדול ויפה, ויוכל להודיע מקום הימצאו ל0377339714, הוא יישמח מאוד ילד אחד ואת אמא ואבא שלו גם. תודה

ט"ו באב, 26/7- ערב אהבה ופרידה מטל חזן

ט"ו באב ערב אהבה ופרידה ביום שני, 26/7, בשעה 20:00 ערב ט"ו באב, נפגש בבריכה לערב מיוחד בו ניפרד מטל חזן מזכיר הישוב ובהמשך הערב נשיר ונשמע סיפורי אהבה מהצמד שמואל וניצה כהן במהלך הערב נתפנק עם יין ,גבינות והרבה שוקולד!!! נשמח לראותכם

ברוכים הבאים

ראי כמה הודעות למטה - לפנות לליטל או כלנית בנוגע לצהרון בי"ס. אם זה לא יסתדר, יש כמה אופציות פרטיות ביישוב, אישית לא התנסיתי בהן אבל יש הרבה שכן ובוודאי ימליצו. בהצלחה!

מקומית1

New member
אולי אפשר להעלות מסמכים עם חומר מראש?

קצת קשה להחליט על מדיניות קליטה "על המקום". אולי יש מסמך מגובש עם אופציות, כווני מחשבה, בעיות/פתרונות וכולי?

מקומית1

New member
סליחה, ראיתי עכשיו שיש למטה

אבל לא צריך לנחש... אם משנים תאריכים כדאי לעשות שוב לינק, ואולי פספסתי - אבל לא ראיתי את זה מודפס ומחולק. פספסתי?

היום - קביעת מזוזה משפ' בנר

לכל חברינו קהילת כפר אדומים, אנחנו שמחים להזמינכם לקבוע איתנו מזוזה בביתנו החדש בכיכר בגבעה המערבית (שירת העשבים 13) היום, יום חמישי, יא אב 22.7 בשעה 18:30 חמי ומיכל בנר

רפא 11

New member
מכירת גן

לקראת המעבר שלנו לירושלים אני נפרדת מחפצי אומנות שיצרתי בכפר - תמונות רקומות, תכשיטים, קערות מעוצבות מנייר ועוד. בנוסף מכירת פריטים שונים כמו פשמינות, מערכות כלים, ספרי ילדים ועוד. כל זה ביום שישי מ11.00 עד 4.00 ובמוצאי שבת. בבית משפחת לסר רחוב ארץ בנימין.אשמח לראותכם

../images/Emo43.gif עבודות תחזוקה באתר - יום שבת

גולשים יקרים, בימים האחרונים אנו חווים תקלות רבות באפליקציות השונות באתר, החל מעמוד הבית והעמודים הראשיים, דרך הפורומים וכלה בבלוגיה ובפליקס. הגורם לתקלות אותר וכעת כל משאבי הצוות הטכני מופנים לתיקון התקלות. כחלק מתהליך הטיפול, הלילה, החל מהשעה 1:00 למשך כשעה, תבוצע השבתה יזומה של האתר לצורך עבודות תחזוקה. אנו מקווים כי הטיפול בתקלות יסתיים בימים הקרובים ולאחריו הגלישה תחזור להיות קלה ונעימה. לכל שאלה או הערה בנושא, אתם מוזמנים לפורום משוב: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 לילה טוב והמשך גלישה נעימה

למעלה