לוח מכירה/קניה

chino

New member
לוח מכירה/קניה

חברה, אני חושב שצריך להציב באתר לוח פעיל ומתוחכם יותר, שיאפשר לאנשים לשים מודעות ישר, ללא צורך בשליחת דוא"ל לבני. כמו כן כדאי לקדם את כל נושא האתר ולעדכן אותו יותר. כמתכנת אינטרנט אני יכול לעזור.

dejavu

New member
כן באמת

גם אני שמתי לב לזה שאתר החיפושיות מוזנח לטובת הפורום, מאז הפורום האתר בקושי מתעדכן, פעם הייתי אוהב להיכנס לגלריה של חברי המועדון ולהסתכל על תמונות, לפני המון זמן יוסי מחק אותה ועדיין לא העלה גלריה חדשה... העניין דורש טיפול :)

ofir_y

New member
מצטרף לבקשה..

כל היתרון באינטרנט הוא העידכון המהיר, ואם האתר לא מתעדכן בתדירות מסויימת הוא ממש לא מועיל ... גם לי אין בעיה לעזור

KiCKAs5

New member
אין מה לעשות..

אתם לא הראשונים ולא האחרונים שיעירו על זה.. גם אני שאלתי את יוסי על זה ממזמן ואני יכול לענות לכם את אותה תשובה.. ליוסי אין זמן פנוי לטפל באתר (ובצדק) הרבה העירו לו על זה ובאיזשהוא שלב זה מתחיל לעצבן (שוב - בצדק) הצענו לו עזרה בתיחזוק של האתר , אבל הוא מעדיף לשמור עליו אישי כמה שרק אפשר והוא לא הסכים לקבל עזרה בקטע הזה... אז ככה שאין מה לעשות חוץ מלחכות שליוסי יהיה יותר זמן להקדיש לאתר ובינתים להסתפק מבמה שכן יש..

Joe Bugin

New member
תשובה...

צינו ניר וכל שאר החברה כאן אתם לא יודעים כמה שאני מסכים אתכם וכמה שעושה לי רע שאני לא מעדכן את האתר מספיק ומקבל כאלה תגובות. אבל מיכיוון שהאתר אינו מכניס לי כסף (להיפך) הוא עובר לעדיפות שניה בזמן פנוי . אני מאדהייתי רוצה להשקיע יותר זמן באתר ובכלל יש לי המון מה לכתוב יש גם הרבה תמונות שאני צריך להעלות ופיתוח סטילס עולה כסף שכרגע אין לי אני מקווה שבקרוב אוכל להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש ומצלמה דיגיטלית וכך להקל על העניינים אבל כרגע אני זה נדחה מכיוון שכמו שחלק מכם מכיר אותי אני קצת מכור בעיניין החיפושית ולא מזמן קניתי את החיפושית השלישית שלי למרות עוד לא העברתי בעלות והיא עדיין מחכה לי בכפר סבא. מספיק עד כאן בכיינות! לגבי ההצעה שלך צ´ינו - זה רעיון -אני אשב על לוח מכירות שיתעדכן באופן אוטומטי ולא דרכי. וגבי דף חברי מועדון החיפושיות - אני צריך תמונות של כל חבר ורכב/ים שלו וקצת טקסט לרשום עליו . יוסי

1303LS

New member
מצלמה דיגיטלית

יוסי אהלן, זה יניב רז אם תרצה אני יכול לעזור לך עם מצלמה דיגיטלית. גם אצלי זמן פנוי הוא מצרך מבוקש כרגע אבל שוב, אם תרצה אין זו אגדה. ואם לא, נתראה בינואר...

emek51

New member
חָזַק ואְמַץ יוסי!!!

תעזבו את יוסי בשקט בקשר לעדכון תמונות חברים אני מזכיר לך- בראד פיט

KiCKAs5

New member
מה אתה רוצה ממני ?!

הפסקתי להתלונן כבר ממזממממממממןןןןןןןןן !!! דווקא צידדתי בך !!!
נעלבתי !!!

Joe Bugin

New member
חס וחלילה אדון ניר...

לא התכוונתי להעליב ולפגוע אלא רק להסביר את עצמי ולהתנצל. אני מודל לכם על הרצון לעזור ומי שמוכן להביא מצלמה דיגיטלית למפגשים ולצלם את כל חברי המועדון ולשלוח לי את התמונות מוזמן בשמחה דרך אגב - סיסי כבר נידבה את עצמה וזה יוכל לעזור אם יהיו עוד מתנדבים שוב תודה וסליחה. יוסי

medek

New member
לוח מכירה \ קניה

מה אומר ומה אדבר זה מספר ימים אני מסתובב סביב זנבי ולא מצליח לפרסם מודעת מכירה לחיפושית באתר המיתימר לייצג בעלי חיפושיות באתרי רכב זרים אחרים פעולה זו נמשכת דקה אחת נווווווווו????????????????

ofir_y

New member
מומלץ ביותר!

תגיע למפגש(ים) ביום שישי בר"ג, תדבר \ תתייעץ עם חברי המועדון שם שמבינים בזה, ושמחים לעזור - ואפילו אם לא תמצא שם קונה, תדע את הערך של החיפושית שלך, או שפשוט אתה תראה איזה חיפושיות יש שם ותתחרט שאתה מוכר. בכל מקרה, כל יום שישי בשלוש וחצי... מאחורי אצטדיון ר"ג. אופיר

Joe Bugin

New member
לאיפה בדיוק אתה שולח את ההודעה

שלך אנ י לא קיבלתי שום מודעה שלא פורסמה?! יוסי

למעלה