לוח מודעות

amonit

New member
עבור ידידה קרובה,

דרוש/ה בדחיפות עו"ד שמתמחה במזונות באזור הדרום [ ב"ש] ואינו תאב בצע.... האם תוכלו לעזור? אשמח לקבל למסרים

.inbal

New member
הראשון בטמטום

פניתי לנעמ"ת וביקשתי שיעדכנו אותנו (ואת האתר שלהן, שנמצא תמיד באיחור של חודש בתחום האקטואליה) במקרה של פעילות כלשהי בעקבות התכנית הקודמת שלו (היום היתה חדשה, בטח שיחרר עוד כמה פנינים). אני מצרפת את תגובת דוברת נעמ"ת שלום ענבל, תודה על ההזדהות עם מאבקנו הצודק בעניין דודו טופז ושאר ירקות שוביניסטיות. את מכתבי המחאה כבר שלחנו ואף קיבלנו תשובות, בחלקן מספקות (בצד יו"ר הרשות השניה ומנכ"ל קשת) ובחלקן לא מספקות (מצידו של הסטנדאפיסט שכלל לא הבין מה אנו רוצות ממנו). בכל אופן הובטח לנו שהעניין בבדיקה, ושהגופים הללו מסתייגים מדרך ביטויו של טופז. אני לא חושבת שצריך להמשיך כרגע בהפגנות וכו´. אסור לצאת מפרופוציה ואסור לעשות יחסי ציבור חינם לטופז. בברכה, כרמל איתן דוברת נעמת אני מקווה שאם הן כן יחליטו לצאת מפרופורציות, הן תיידע אותנו. בנושא יחסי הציבור, מה דעתכן? אני חושבת שדודו טופז ממצה את קהל היעד שלו, ז"א כל מי שמוכן לסבול אותו כבר רואה אותו. אני חושבת שיחסי הציבור יכולים רק לחשוף עד כמה לרוב הדומם נמאס ממנו. וזה חשוב לא בגלל שדעתו יקרה לי, אלא בגלל שזה יפגע בלגיטימציה של דומיו.

מירה ח.

New member
המלצה עוקפת

אם ידידתך אינה מעונינת להפסיד את המכנסיים בתהליך ההיפרדות - ממליצה לה לגשת לגישור. אם הצד השני יאות, זהו תהליך הומני יותר, רך יותר, ואמפתי יותר מכל התנצחות בבית משפט. כל התהליך יעלה להם לא יותר מאלף-אלפיים ש"ח, והתוצר בדר"כ טוב יותר.

amonit

New member
תודה לך מירה ,

הצד השני פרש מההליך בטענה שזה בזבוז זמן וכסף.. לא נותר אלא לחפש עורך/ת דין שאינו דורש מאות שקלים לפגישת יעוץ......ולתבוע.

amonit

New member
מסכימה אתך אך "האינו" מתייחס

לשם המקצוע [נגר פסל עורך דין וכ´} שלצערי בעברית עדיין בלשון זכר.... שקלתי והחלטתי לדבוק בעברית התקנית. אבל את צודקת בהחלט

למעלה