לוח מודעות?

yuli26

New member
לוח מודעות?

אני נכנסת לפורום באופן די קבוע ומאד שמחה לשמוע שאלות ותגובות, אבל בזמן האחרון הפורום הוא פשוט לוח מודעות וחבל, גם כי זה לא ממש מעניין וגם כי יש מקום בשביל זה (למעלה שם, בסרגל...). הרבה הצלחה לכל מחפשות העבודה ואני מחכה לשמוע עוד דברים מעניינים כמו שהיו פה קודם.

ofirshani

New member
אין מה לעשות

זהו חלק ניכר מאוד מהפורום,הילדים שלנו הם הדבר הכי יקר לליבנו והשאלות והפרסומים הם לגיטימים ,הורים מנסים למצוא את הטוב ביותר לילדיהם ואם הפורום יכול לתרום לכך אז.....

קראת את תקנון הפורום?

הפרסומים דווקא אינם לגיטימיים. זו החלטה שלקחתי כשפתחתי את הפורום- אני לא רוצה שהוא יהפוך ללוח מודעות. אבל התייאשתי, בכנות רבה, מלשבת ולמחוק כל יום מודעות ולשלוח מסרי-הסבר ואפילו, יכולות להעיד מניסיונן חלק מהבנות- להעביר בעצמי את מודעתן ללוח הפירסומי. ורק בגלל זה אתן רואות את כמות הפרסומות שהופיעה, תמיד היא הייתה שם, רק לא ידעתן. אני הייתי שמחה מאוד אם זה לא היה נעשה אבל גם נמאס לי להיות שוטרת....

yuli26

New member
שם הפורום הוא

מטפלות! ולא אימהות. לפי הגדרתו, הוא אמור לשמש מקום למטפלות לחלוק בחוויות היומיום והמצוקות. כמובן שכיף שגם האמהות לוקחות חלק, אבל שם הפורום הוא לא "עבודות למטפלות" אלא מטפלות! קצת התחשבות...

למעלה