לוח מודעות

פרויקט יוספטל! ../images/Emo65.gif

שלום לכולם! הנני שמחה להודיע על הישיבה ה(כמעט) ראשונה בקשר לפרויקט יוספטל המחודש. אנחנו מתכוונים להרים קייטנה של כנראה שלושה ימים בחנוכה, ולאחר מכן להפוך את זה לפרויקט קבוע בתדירות מסוימת. הישיבה תתקיים ביום שני בשעה 7 בבית של אלון בהו"ש. נפגשים בתחנה במרכז הו"ש (התחנה השנייה לבאים מכוון צומת רעננה). כל המעוניין להשתתף (לאו דווקא מאזור שרון) מוזמן. לפרטים אפשר להתקשר אלי- 946031-054 אסנת

חברי נוער מרצ !!!!!!!!!!!!!!!!

שלום וערב טוב אחרי חודשים של שיעמום שיגרה וחיפוש חיים אני גאה להכריז על שובו של האחד והיחיד הגדול מכולם- אתר נוער מרצ !!!!!!!!!!!! אבל חברים, חברות ונוער חושב בשביל שהאתר יקום לתחיה אנו זקוקים לכתבות בקשות, הודעות וכו´. כל חומר רלוונטי יעלה . אז אנשים זה חשוב בשבילנו ובשביל אנשים שרוצים להכיר אותנו (כן, יש כאלה), תשלחו עד ה- 2001\11\20 כמה שיותר חומר עלי ..... לאי מייל שמפורסם או מי שמכיר אותי ל icq . האתר מכה שנית שלכם לתמיד עורך האתר (פחות או יותר) עמרי (אזור שרון שולט) בורשטיין

אנו מכריזים בזאת.....

על פתיחת ההרשמה לסמינר הארצי בחנוכה!!!! אז... מה יהיה?! אירוע: סמינר ארצי! מקום: גבעת חביבה! מחיר: 90 ש"ח! נושא: הנושא השנוי במחלוקת טמטמטמטמטמ...... ציונות!!!! אטרקציה מרכזית באירוע: נאום פרידה של רוני פרומן!!! ההרשמה אצל יו"ר האזור הקרוב לביתכם! (כמובן שאפשר דרך היו"רי סניפים!) תאריך אחרון להרשמה 29/11/01 זה די קרוב!!! אז שימו לב!!!!! מהרו להירשם!!!

הצגות הצגות הצגות!!!

פרוייקט הנחות לחברי נוער מרצ בהצגות שונות ברחבי הארץ (דגש על רק חברי נוער מרצ!) א. 25/11 - "סליחות", 20:30 מוזיאון ארץ ישראל (עד 30 איש, 35 ש"ח) ב. 10/12 - "מיומנו של ישראלי שפוי", 20:30 בית לסין. (עד 20 איש, 25 ש"ח) ג. 30/12 - "עשו עליך פעם סרט?" 20:30 בית לסין. (עד 30 איש, 25 ש"ח) ד. 30/01 - "מכתב לנועה" 20:30 בית-לסין (עד 30 איש, 25 ש"ח) ה. 27/2 - "וריאציות על נושא מסתורי" 20:30 בית לסין (עד 30 איש, 25 ש"ח) ו. מנוי לחמש הצגות ב"הבימה", 160 ש"ח (מוגבל ב 30 מנויים) ז. מנוי לשש הצגות בבית-צבי, 120 ש"ח (מוגבל ב 25 מנוים) * תינתן עזרה כספית בנוגע להסעות לאנשים המגיעים מסניפים רחוקים: כרמיאל, טבריה, חיפה ובאר שבע. מספר המקומות הוא מוגבל כפי שאתם רואים! כל הקודם זוכה!!!!!

שבוע מודעות לאיידס!

01 / 12-11 / 1-25 שבוע מודועות לאיידס, סניפים המעוניינים לארגן דוכני הסברה והתרמות לפנות ליו"ר האזור הקרוב בהקדם האפשרי, זה אמנם נראה רחוק אבל יש צורך בהתארגנות מראש! אנא מהרו!

שיעורי ערבית!!!

שיעורי ערבית מדוברת כל יום א´ מעכשיו במרכז מרצ, סאלח מעביר אותם, השיעורים הנם חינם לפעילי נוער מרצ - כל המעוניין לפנות ליו"ר האזור הקרוב לביתכם!!!

עוד פעילות?! עוד פעילות!

יום נגד אלימות במשפחה, במוצ"ש ה 24/11 ברחבת המוזיאון בת"א, בשעה 18:30. אנשים שלא נוח להם להגיע עקב תחבורה, ניתן להגיע ישירות לעצרת שתתקיים ברחבת הסימנטק ב-19:30!!!

Neta558

New member
בנוסף...

אנו מנסים לארגן קבוצות בנוער המעונינות לשמוע על הנושא ממרצים חיצוניים. עדיף להתארגן באזורים, או לפחות כמה סניפים יחד לצורך הענין... לפרטים, פנו לש"ש הקרוב אל מקום מגורכם! (אז מה אם כולם גרים באותו המקום???)

^Meri^

New member
אההה...

שכחת להוסיף תאריך של הסמינר... זה יכול להועיל:)

^Meri^

New member
count me in2!!

בתקווה שאינ רק אמצא איך להגיע..ואמצא תקציב..מממ.. מה לגבי אנשים מחוץ לנוער שממש ממש ממש ממש רוצים

salleh

New member
שיעורי ערבית

יש לציין שבסניף ירושלים יתקיים שעור נוסף בערבית בימי ג שעה 1700 .השעור יכלול נושאים נבחרים מהתרבות הערבית עם השמת דגש על השפה המדוברת השימושית .

אוקיי, אני אשאל ../images/Emo13.gif

מה זה פרוייקט יוספטל? (זה שם של רחוב ארור שעברנו בו כל יום בדרך לקייטנה ברמלה.. אבל אני מניח שהפרוייקט לא קשור לרחוב הזה..
)

אז ככה,

יוספטל זה השם של השכונה בכפ"ס שבה אנחנו עושים קייטנות. בפרויקט ההמשך של יוספטל אנחנו מתכוונים להרים קייטנה בחנוכה, בתקווה שיתפתח מזה פרויקט קבוע לנצח נצחים. יהיה ממש ממש ממש ממש כייף, וכולם מוזמנים לישיבה שתתקיים מחר ב7 בבית של אלון... (למי שלא זוכר). אם יש לך עוד שאלות שאול תשאל! ביי ביי אסנת

תודה, תודה... ../images/Emo69.gif

ולמעלה
צר לי אם אני כותבת הודעות טיפשיות, הסימנים האלו ממש משעשעים אותי. וההודעה צריכה להיות למעלה!!

למעלה