לוח מודעות...

בר מאיר

New member
לייזר...

אני מחפשת אותך כבר שבועיים אם לא יותר בעניין אישי. צור קשר דרך אח שלי (הגדול מכולם) אני אשמח לשמוע ממך, השארתי הודעות באיזה 2 מספרי טלפון לפחות. ז'אללו..

בלי סודות על אופניים: תפוז Live ../images/Emo20.gif

לסיכום אירועי הספר העברי, תתארח חני נחמיאס, כוכבת הילדים והנוער, בפורום סופרים צעירים ותשוחח עם הגולשים על כתיבה בכלל, וכתיבה כבני נוער בפרט. האירוח יתקיים בשעה 14:00, בפורום סופרים צעירים.
ומאוחר יום בערב, נארח את לאה גולדשטיין לקראת אליפות הארץ ברכיבה על אופניים שתערך בשבת. לאה גולדשטיין היא רוכבת מצטיינת שהגיעה להישגים מצויינים השנה, הצטרפה לנבחרת ישראל ומנסה להגיע למשלחת האולימפית לאתונה 2004. האירוח יתקיים בפורום אופניים, היום בשעה 19:30

ה ר ב 7

New member
שבת שלום ומבורך.

שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום ולכל הקהל הקדוש הזה. מי יתן ונזכה כולנו לקיים מצוות שמירת שבת כהילכתה , ולא נכשל חס וחלילה בחילול שבת קודש בשגגה , ואז יהיה לנו עונג שבת אמיתי כמו שכתוב בתורה

שינוי-מרצ 0:1

האסון הגדול ביותר ביחסי החרדים והמדינה הוא הקישור בין אי השירות בצבא לבין האיסור לעבוד. כך כולאים את החרדים כפופים למרות רבניהם, ומבלי יכולת לפרנס את עצמם בכבוד. שינוי הפתיעה לטובה כשניתקה את הקשר הזה ותמכה בחוק המאפשר לחרדים לעבוד מגיל 23. אישורו של החוק בחודש שעבר הוא בעיניי מהפכה חיובית. והנה תראו מה אווילה משרישה כזהבה גלאון, שבכלל אינה תומכת גדולה במיליטריזם ובשירות צבאי, אומרת: http://www.meretz.org.il/Asp/Meretz.Asp?WCI=NewsDetail&NewsID=2311

מיכל25אב

New member
אוי התגעגעתי...

שבת שלום גם לך... ~מיכל מתכננת עונג שבת למהדרין~ שבת שלום לכולם/סופשבוע נפלא!

צודק

מגיע לה 0 גדול על היציאה המטומטמת הזו. (אבל זה בלי קשר לשינוי...שינוי דווקא התנגדו לזה. היא פשוט מצאה סיבה לתקוף אותם)

rigoletto111

New member
צודק!

אולי הלוגיקה של גלאון אומרת: אם הם לא ישרתו בצבא היום, את מי אני אאשים בפשעי מלחמה מחר?

גיי אין דיין אייגענעם נארישן תחת...

...אריין. עכשיו חזרתי מבית הכנסת, בדרך קניתי בקבוק יין לקִדוש. סבבה, אחי? אל תדחֹף את השמוק שלך לחיים לא לך. א גוטן שבת.

Kimbal1

New member
ולכבוד תורתך אני רוצה לומר....

מעדניית מזרע, כפר-סבא, יום א', 200 גרם!

למעלה