לוח מודעות...

לוח מודעות...

אבד גבר אינטליגנט, נטול דעות קדומות, רחב אופקים, לא מוגבל מחשבתית, חף מראי'ה סטריאוטיפית. כל היודע דבר על מקום הימצאו מתבקש להודיע לי או פשוט לשלוח אותו אליי...
לב רגיש יד ראשונה במצב טוב 70 פעימות מונה בדקה כמו שעון שאוהב לקבל ליטוף וחיבוק מידי פעם מעבר לזה אין צורך בטיפולים מיוחדים כל המעוניין נא להתקשר ל'לב למכירה...'

../images/Emo53.gif>>תליתי מודעה קטנה<<../images/Emo53.gif

לאחרי 5 וחצי שנים של חיפושים אחרי אישתי ללא הצלחה, נאלצתי להפיץ ולתלות מודעה בלוח מודעות עירוני. תיאור של הנעלמת:
טווח מד גובה: 1.80 - 1.50 מראה כללי: ממוצעת זרם דתי: חרדית מצב משפחתי: אלמנה\רווקה\גרושה טווח גילאים: 27 - 21 מצב בריאותי: מום קל בחיצוני. (נבהלתם?!)
יש חיה כזו? אם כן, איפה היא?
המוצא ישר יפנה אלי לפרטי.
תזכו למצוות.

נראה לי

היא ביחד עם שלי... הם הולכים לאט {אחרת איך תסביר שכבר כמה שנים הם לא מגיעים???} כבר אמרתי לו פעם שיקנה מפה וישאל אנשים ברחוב איך להגיע... אבל לללאאאא,הוא חייב להיות גבר טיפוסי ולנסות להגיע לבד. נו, רואים מה יוצא מזה בסוף... ועוד עם שלי היא בטח לא אוכלת שושנים {הוא בטח קצת מתוסבך...} אבל אני מבטיחה לך ששלי חמוד מאין כמוהו!!! ואם הם יגיעו אליך קודם תמסור לו את אהבתי הנרגשת שלח אותו אליי וכשהוא יגיע אליי: "יקר שלי,כליל התפארת השלמות,חלום יהלום דבש מתוק שלי...בוא,בוא רגע.." "מה נשמתי האהובה,מה???" "נו.. בוא כבר..!!! תגיד לי... כמה זמן לוקח לך להגיע??? {ואז אמסור לו את סטירתי הכנה...} ועכשיו עוף לי מהעיניים". מקבל את הסטירה בפנים מושפלות {הוא יודע שהסטירה הזו מגיעה לו לאחר ההתנהגות המחפירה...} מרים מבטו חזרה כשבעיניו חרטה עמוקה ואהבה סוערת לאישה המדהימה שעומדת מולו. ואז זה ברור שהוא עף מהעיניים וחוזר עם זר פרחים ענק, עם תריסר ורדים אדומים וטבעת מכסף {לא אוהבת זהב...} מתקרב ומחבק את אהובתו חיבוק אמיתי ואוהב. וכאן כבר מגיע תפקיד האישה: לסלוח לו ברגע אחד על כל הזמן שהתעכב ולחבק חזרה. ובסצנה הרוגשת הזו תשאירו אותנו ביחד...לבד...

שומר 23

New member
א. את בטוחה שלא צריך טיפול מיוחד ?

ב. כמו איך שאני רואה את זה את צריכה להיות מוכנה לקבל ממנו סתירה בדיוק מאותה סיבה שחלמת לתת לו..

מוקה11

New member
אז הוא תעה קצת בדרך

אבל ממשיכים לחפש. ואם מישהו/י יראה אותו- תשלחו אותו אליי, אנחנו כבר נסתדר...

א.מה יש לך עם האותיות...

ב.וכי למה??? אני כאן מחכה...הפעם אני לא אשימה!!!

זה יפה כהה לצחוק על זקנים???

ככה זה מתחיל... צוחקים שודדים מכים רוצחים... נו...שוין... אני אלך למות לי בגפי,בצנעה ובשקט באיזו פינה בודדה וחשוכה שאף אחד אינו מכיר מסרו את תודתי לכל מכריי ולכל מי שסבל אותי בדממה ובגבורה. שלום... אני נוסעת... אני לא צריכה שתלוו אותי הלאה... יש לכם עוד הרבה דברים טובים לעשות אבל אני??? מיותרת...

למעלה