לוח מודעות

תגידו, זה לא איפה ואיפה???

מצ`וטט פה בנינו אחד בניק ``יס מאדאפאקה`` וכותב כאן את דבריו באופן חופשי... עכשיו, אני חייב לציין ואף להדגיש שאין לי שום בעיה איתו או נגדו, אך למה את הניק שלי ``חונק אנשים זקנים`` המנהלים חסמו בתואנה/בטענה שהניק פרובוקטיבי והוא לא ראוי שיסתובב בקומונה/פורום ואילו הניק שלו שפירושו **** הוא יכול לצ`וטט פה חופשי עם הניק הפרובוקטיבי שלו ולכתוב את הודעותיו בריש גלי. תגידו לי אתם... זאת לא איפה ואיפה? היכן הצדק וההיגיון???

דחוףףףףף!

מי יודע איך מורידים מחולצה כתמים שהמגהץ עשה????????? הלואי שמישו יענה לי..

רק אקונומיקה!

קצת אקנומיקה. אח"כ תשטפי בהרבה מים. ורק אח"כ תחזרי לגהץ. ותעשי לעצמך טובה, תורידי את החום של המגהץ ותפסיקי להתכתב באמצע גיהוץ.

אם זו חולצה לבנה

תנסי עם אוקונומיקה מעורבבת עם מעט מים... חולצה אחרת תנסי עם רסס כבס וכו... או מקסימום שוב למכונה...

מיידלע19

New member
תלוי איזה סוג כתם

אם זה שחור כי זה שרוף אז אולי תגרדי את זה, אם זה כתמים צהובים זה יורד בכביסה.

מWIי

New member
שמת לב שהמקום הזה פורום לנוער חרדי

אשר רוצה לעלות שאלות שצצים עם הגיל אבל השאלה שלך צצה עם השכל.. אז זה או שאת גאונית או שאין לך מוח, כי את מבינה רק בכוח, אז כדאי תתחילי לפרוח, אבל בפורומים מול חסרי כוח,

מWIי

New member
היא קבוע מופיע עם שאלות כאלה..

היא אפילו פעם הוציאה עליי הודעה `מה דעת הקהל על מוישי..` מבינה עם מי יש לנו עסק?

חחחחחח זה מוישי?

אני קראתי את זה mushi. ומה באמת דעת הקהל? עזוב ילה סתאם תן לחיות לחיות !

מושי, יא חתיכת אהבל..

חח אתה יוצא נגדה אז אתה חושב שתינקום בה? דפוק.. חח כולם יהיו עוד יותר נגדך.. מגניב, תמשיך לדפוק תעצמך..

בגן כולם רוצים להיות מקובלים בחברה,

ואח``כ גם בביצפר, באוניברסיטה, בשכונה, בכל מקום כ``א רוצה להיות מקובל.. גם אולמרט רוצה להיות מקובל בין המנהיגים בעולם.. כך העולם, החברה בנויה.. ומי שלא יודע להתנהג בתוך חברה, נפלט החוצה!

למעלה