לוח מודעות

רותי777ח

New member
טובה אישית מבאי הפורום וקוראיו האנונימיים

באוקטובר מתפנה יחידת הדיור שלנו - מי שיודע/שומע על מישהו שמחפש יחידה להשכרה - תפנו אותו בבקשה אליי. כתבתי את כל הפרטים בלוח דירות של הפורום אבל עלון לא יצא השבוע אז..... תודה, רותי

אסתי80

New member
לכל המעונין: דרושה מטפלת למעון באלון

קבוצת הפעוטים (שנתיים שלש) מתרחבת ועל כן דרושה מטפלת נוספת. מדובר על חצי יום- 8-1. על המטפלת להיות סבלנית, חמה ומסורה. נא ליצור קשר עם אסתי: 0525-666157

pontiy

New member
מרתף האוצרות-יד שניה

"מרתף האוצרות" מבחר הדברים גדול מאוד. מחיר בסיסי 3 ש"ח. כולם מוזמנים. תודה לאנשים שמביאים דברים . דרושים לחנות: כונניות,מדפים למנהם וקולבים . שעות פתיחה: בערב א,ד - 18:00-20:00 ב - 8:00-10:00 בבוקר כמו כן ניתן להתקשר איתי ולבוא בשעה הנוחה לכם יותר. טל.052-6622412 , 5351904. חנה מלמד. כתובת: מחניה שליד בית של אליה מלמד(ליד בית שלומית ויריב קארו ומול גן ילדים של מאיה) עולים במדריגות לתוך החצר,ממשיכים ישר עד סוף המרפסת מצד שמאל. אפשר להשאיר דברים ליד הכניסה לחנות או למטה לפני עליית המדרגות מצד שמאל.

מומלץ בהחלט

גם לתת דברים שלא צריכים, וגם לקנות מאוד בזול דברים כמו בגדים יומיומיים לילדים (שממילא זה בגדי עבודה שמתמלאים בגואש ובוץ - אז לפחות בזול ושלא יכאב הלב...), שלא לדבר על הצד האקולוגי של העניין - שימוש חוזר עומד לפני מחזור בסדר העדיפויות האקולוגי.

ronencito

New member
מחפש גנן לכיסוח דשא

שלום! אני מחפש בנרות גנן שיכול לכסח דשא. כל הגננים עסוקים, מתחמקים ו/או לא מחזירים טלפונים.. אשמח לקבל שם + טלפון... תודה רונן

Rino R

New member
עברית שפה קשה

אמנם אני לא תושב כפר אדומים,אבל נראה לי כי רמת התושבים בערך כמו גובה הישוב מעל פני הים.כמעט בכל משפט שני יש טעויותכתיב,כתב,אודקדוק,מציע לפתוח חוג לעברית,ומהר....

עני יאנה לכה בצורא נכמדא!!

בקפר הדומים יש ענשים אם רמא נמוחה מעוד של עברית. עים יש לכה באיה אם זה, תיפנה למסקירות הקפר. טודה ושלום. טושבי הקפר. תרגום : אני אענה לך בצורה נחמדה!! בכפר אדומים יש אנשים עם רמה נמוכה מאד של עברית. אם יש לך בעיה עם זה, תפנה למזכירות הכפר. תודה ושלום, תושבי הכפר. ועכשיו לתגובה אמיתית: אין לי מושג על פי מה אתה קובע את העובדה "חסרת-כל-בסיס" הזאת. ודרך אגב? רנת התושבים היה בסביבות ה-400 מטר!! [כנראה, אם באמת הרמה לפי גובה מעל פני הים] לילה טוב.

דרוש מטפל/ת בנרות הופי

זכור לי שקראתי על זה באחד מדפי המידע בעבר הרחוק, אולם איני זוכרת את השם של המטפל/ת. אם הנכם מכירים מטפל/ת מהאיזור או אפילו מירושלים אשמח לקבל המלצות. שמרית 054-5512019

hnsa4

New member
הידעת? לא ידעת...מפה לאוזן

הדיאודורנט הרגיל הנמצא בשימוש, מכיל כמויות של חומרים רעילים המצטברים בגוף וגורמים לנזק בלתי הפיך. מה עושים? לנו יש מקור לדאודורנט נטול רעלים, בעל ריח עדין המתאים לאיש ולאשה... מה לעשות עם נפיחויות ופצעים בחלל הפה? לנו יש משחת שניים שהשימוש בה מרפא תוך לילה את המקום הבעייתי. כואב הגב? מפרק הירך? לנו יש משקה על בסיס האלוורה,המסייע להפגת כאבי מפרקים ומעודד בניית הסחוסים. וירוסים משתוללים בתקופות המעבר,בחורף, בקייץ,ומתי לא? לנו יש משקה תמצית רימון על בסיס אלוורה,אשר שתייה יומיומית שלו מחזקת את המערכת החיסונית ועוזרת לעבור את הקייץ/חורף/סתיו/אביב, בשלום. אנחנו, מספר נשים הנהנות ממוצרים מגוונים על בסיס האלוורה,ממליצות למי שעוד לא נחשף למוצרים:הם טובים,משפרי איכות חיים, וכדאי לך להצטרף לרשימת האנשים שגילו את הסוד. פרטים: טל' 054-5280998

hnsa4

New member
דאודורנט---

מה שאפשר להבין הוא שיש ויכוח על העובדות, ולעולם לא נדע איזה אינטרסנט מממן איזה מחקר...יש פה מעורבות כלכלית של גופים בעלי השפעה,וכמו שעדיף לקופות החולים לעסוק בריפוי יותר מאשר במניעה(שזה טוב לרופאים ולאחיות וליצרני התרופות ולכל מערכת הביורוקרטיה מסביב)כך גם כאן- ואנו האנשים הפשוטים לעולם לא נגיע לחקר האמת לאשורה...אז נתווכח לנו בכיף...

למעלה