לוח מודעות

adimer1

New member
אוכף דרסאג'

למכירה, אוכף דרסאג' תוצרת פסייר מדגם גראנד ג'ילברט. במצב טוב מאוד! לפרטים נוספים פנו אליי במסר.

אביגיל9

New member
חוות באיזור מודיעין

האם מישהו מכיר חוות שנמצאות באיזור מודיעין.

לאיזה מטרה את מחפשת?../images/Emo107.gif

טיולים? לימוד רכיבה? לאיזה גיל? נוסף על מה שאמרו, יש חוות בכפר שמואל (אני רוכבת שם), יש בבן שמן, בתלמי מנשה, בנצר סירני. אם משהו מפה נראה לך תגידי ונכתוב לך פרטים נוספים ליצירת קשר.

PinkHorse

New member
למכירה../images/Emo41.gif.

שמיכות: שמיכה צהובה של הריס הורס. שמיכה ורודה של הריס הורס. שמיכה ורודה פסים של הריס הורס. מגנים: מגנים ורודים של BR. פעמונים שחורים של פרימייר. בנדג'ים: בנדג'ים כחולים של BR. בנדג'ים ורודים של BR. בנדג'ים לבנים של BR (השתמשתי בהם רק פעם אחת). ראשיית רכיבה איקס של פרסטיז' בצבע שחור + מושכות מידה COB, ראשייה יפייפיהההה
. וצ'אפס של אריאט בצבע שחור, במצב מעולה.. כל הציוד שמור טוב, נקי ומסודר. לפרטים צרו קשר או במסרים או באייסיקיו 209173230.

ציוד למכירהה ../images/Emo124.gif

1. פד לאוכף מצמר, חדש לגמריי 2. חזיה+מרטינגל של פרימייר, במצב מעולה, בצבע שחור ומתאימה לסוסים גדולים/בינוניים. 3. עניבה לתחרויות שרקום עלייה ראש של סוס, חדשה לגמריי.. לפרטים אפשר לפנות במסרים או באימייל [email protected]

danandgal

New member
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי

שלום אני גל מידן, אני רוכבת דרסז` וקפיצות. אני מחפשת בעל סוס אינגליש שאין לו זמן לרכב על הסוס שלו ומחפש הסדר של חצי פנסיון. לפרטים 0545235899 תודה גל. . .

danandgal

New member
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי

לפרטים 0545235899 תודה גל. . .

למכירה- 2 אוכפי קפיצות!!!!!!!../images/Emo124.gif

אוכף סטובן 17 וחצי אינץ בצבע חום 850$
אוכף "ניק סקלטון" 17 אינץ' שחור,נוח בטירוף, במצב מעולה 1500 $ לפרטים נוספים תפנו במסרים או במסנג'ר [email protected] אני אתן לכם את המספר של מי שמוכרת כי אסור לפרסם מספרים..

למעלה