לוח מודעות

מיכלי ו

New member
שינו את השעה???

הגעתי לטלויזיה בשש ושתי דקות ולא הבנתי מאיפה הדמות החדשה וההריון... וכשנגמר פתאום בשש וחצי הבנתי שהפרק התחיל מוקדם יותר... בעיתון לא רשום על שינוי בשעה- מישהו יודע מה קורה עם זה? תודה

adinabl

New member
8 אוסטרלים!!!!!

היו אצלי בשבת 8 בנים אוסטרלים!!!!!!! שיא החמודים והמתוקים!!!!!! עם המבטא הכי מהמם בעולם!!!!! מי פה מקנאה בי עכשיו??? הם אפילו נראו טוב!!! (לפחות 3 מהם נראו טוב.... אי אפשר שכולם יהיו מושלמים!)

yaelelele

New member
חייבת להגיד משהו לגבי התוכנית../images/Emo4.gif...

לפי דעתי... אני דיי מאוכזת שמוציאים את הדמויות המקוריות.. זה דיי פגע בסידרה לפי דעתי. אני אוהבת את סטיבי וכ'ו.. אבל עדיין בלי קלייר בלי בקי בלי מג ובלי בום וכ'ו.. זה מוגזם לי לדעתי. אני פשוט מתגעגעת לקייר...

12אוסקר

New member
../images/Emo58.gifאכזבה ענקית!!!

שלום לכולם, טוב אני חייבת להוציא את מה שאני חושבת: לא נראה לי שקיימת עוד סדרה מעולה כזו שהצליחה לבאס כ"כ את הצופים שלה! זה התחיל עם בריק היקר ששעה אחרי הפרק שהוא מת לא הפסקתי לבכות. המשיך עם קלייר .... ת'כלס באמת אין דרך אחרת להוציא אותה מהסדרה באופן הגיוני. אח"כ בקי, שהייתי בטוחה שייראו אותה עוד פעם העונה (לפחות בלוויה של קלייר).. ואז שרלוט (הזכר היחידי מקלייר..)ומג.. ובעתיד לא צפוי לנו שינוי שכן שחקנים ראשיים ימשיכו לעזוב ולחזור או לא, לא יודעת כבר... מה קורה פה? פשוט באסה.. ולא שהסדרה לא איכותית אחרי הכל המשחק מעולה, שחקנים נהדרים והאווירה שמגיעה מאוסטרליה היפייפיה.. כולם נהדרים. אבל העלילה כ"כ מבאסת.. רק בגלל ההתמכרות אני רואה אותה. אם המטרה הייתה לבאס אותנו - מגיע להם אוסקר.. או לפחות אמי...

yaelior1

New member
../images/Emo23.gifאיזה מתוקיייםםםם

שיהיו כבר ביחד טס וניק האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaelior1

New member
../images/Emo46.gifחוצפה!

כל מי שנגד ניק שממש יסתום הוא הכי חמוד ומתוק בעולם והוא וטס הזוג הכי מהמם!!!!! הם נועדו להיות ביחד!!!!

the friend

New member
אוף שיגיע כבר הזמן לפרק הבא

אני מתה לדעת אם יהיה משהו הפרק בין טס לניק

נועה167

New member
כן,

זה קרה גם לי אבל מזל שהעברתי ערוץ מוקדם יותר אז לא הפסדתי, נראה לי שזה בגלל שיש היום פיילוט של אי.אר וזה ארוך.. אז כנראה שהקדימו הכל. (אני לא בטוחה)

yaelior1

New member
איפה הנשיקה??

אבל שיתנשקו כבר!!!!! למרות שזה כיף לראות את כל הלפני שהם עוד לא ביחד.....אבל יאללה...אנחנו מחכים....

lions queen

New member
../images/Emo187.gifהודעה מיותרת...

בטח לא כהודעה חדשה... אנשים, אני באמת לא רוצה סתם להעיר לכם אבל אתם ממש מגזימים.. אתם פותחים הודעות חדשות על ימין ועל שמאל ועוד על שטויות... מה אני היחידה שרוצה פורום מסודר..?
מנהלת, את מוזמנת לשרשר את ההודעה לשרשור אחר...

Nira22

New member
את לא היחידה

ויש כאלה שקשה להם להפנים ככל הנראה....

the friend

New member
אני מתנצלת. שכחתי שעדיף לשרשר

אני די חדשה פה בעינייני הפורום. לא יקרה שנית. סליחה!

כן אבל הוא חוצפן!!!!

איך הוא מעז לשחק בה ובסאלי באותו זמן....לא שאני דואגת לסאלי אבל הזבל הזה משחק בטססססססססס ובגלל השטויות שהוא עושה עכשיו אנחנו נשלם על זה אח"כ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכך גם טס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yaelelele

New member
אפילו חשבתי לי...../images/Emo4.gif

שאולי היה עדיף שלא היו עוד עונות.. כי הם דיי הרסו את העונות הקודמות כך.. , להפסיק לראות זה לא יהיה כי אני מכורה.. אבל עדיין אולי הייתי מעדיפה שלא היו עוד עונות עם יש המשך כזה..

למעלה