לוח מודעות / שונות >>

מוטי ק1

New member
מיחזור משכנתאות

אני פונה שוב לתושבים שיש להם משכנתאות או מתכוונים לקחת משכנתאות לבדוק את האפשרות להוזיל את העלות של המשכנתא. פרטים MSC רואי כחלון 0542525253. לציין שהגעתם דרך הפורום של כפר אדומים. שווה לבדוק.

פינוי גרוטאות למיחזור

יש בחור מנופי פרת שפירסם לפני כמה שבועות שהוא מפנה גרוטאות למיחזור. מישהו יודע מי זה ומה הטלפון שלו? אמורה גם להיות תחנת מיחזור במישור. מישהו יודע איפה זה ומה שעות הפתיחה? תודה מראש

environment

New member
מחר במועצה אזורית מגילות - הרצאה בנושא בניה

בנושא בניה משמרת מים ההרצאה ניתנת במסגרת קורס לתושבים בנושא בניה ירוקה הפגישה תתקיים מחר 15/12 בשעה 17:00 במועצה אזורית מגילות (1/4 שעה מהכפר, בצומת הלידו) מי שמעוניין, מוזמן ליצור איתי קשר, לנסיעה משותפת שירה צחי

מקובית

New member
../images/Emo6.gifמי מכיר , מי יודע על יוגה צחוק?????????

מחפשת בדחיפות מעבירת סדנת צחוק טובה. אשמח לקבל פרטים. תודה אורנה

זאב א1

New member
נמצא מפתח

נמצא מפתח רב בריח כתום מחובר למחזיק מפתחות היום אחרי הצהריים ליד תאי הדואר. המפתח הושם בצנצנת האבידות במזכירות.

שפרים

New member
הצעות עבודה במיחשוב

מי שמעוניין שאשלח לו, ישלח לי מסר עם המייל שלו.

ביום א' נפסיק את זרם החשמל בקארוונים

בין 8-11 בבוקר, בגלל עבודת גיזום. עמכם הסליחה על חוסר הנוחות הזמנית.

חנוכה - היום ה-23.12.08 סדנאות יצירה../images/Emo138.gif

סדנאות יצירה לכל הגילאים היום במועדון בין העושת 16:00-18:00. בואו להכין יחד איתנו קישוטים למועדון ןלמצעד הלפידים המתוכנן ליום ראשון הקרוב, נר שמיני של חנוכה. המצעד יהיה בדגש ובהקשר לגלעד שליט. "ושבו בנים לגבולם". בואו להכין איתנומצעד לפידים ולהאיר את הכפר ביום ראשון ענבל

בנדורית

New member
בניה ירוקה

אסי שלום משדה בוקר מגיע לכפר אדומים. מי שמתעניין בבניה ירוקה ורוצה לשמוע, מוזמן להתקשר או לסמס אלי ואני אזמין אתכם כשהוא יגיע. בברכת חג אורים שמח וגשום. חיה טל: 050-4829839

בקשה

שתי בנות שמשכירות דירה בכפר אדומים מעונינות בספה. אם יש לכם אחת כזאת למסירה, נשמח אם תצרו קשר. רננה 052-4295494 טלי-052-8546016

yaakii

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo104.gif רק בישראל-כי משפחה לא בוחרים../images/Emo104.gif

מזומנים לבלוג רק השינוי אינו משתנה
http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=yaakii&passok=yes
בין הרשומות:
רשומה על רק בישראל רשומה על צמחונות רשומה על ראיות לקיום אלוקים רשומה על המוות רשומה לחנוכה ועוד... מזומנים

שובו של הדף מידע

וענבל מבקשת להזכיר במיוחד את מצעד הלמפיונים (פרטים בסוף הדף) שבוע טוב, חברים

א ע ד

New member
מאירים הדרך הביתה לגלעד שליט../images/Emo213.gif

היום!!!!!!! מצעד לפידים - "מאירים את הדרך לגלעד שליט". ברבע לחמש בשכונות. אחרי המצעד נפגשים במועדון לסופגניות, הפעלות ומשחקי לגו ענק לילדים. ענבל דואק

בנדורית

New member
אבד הכלב שלנו

כלב מסוג פיקנז (קטן ובלונדיני) הלך לאיבוד ביום חמישי בשבוע שעבר בכפר אדומים. אנחנו מאד מאד מאד מתגעגעים! המוצא הישר יבוא על שכרו. משפ' בן דור 050-4829839

ק ח ת ן

New member
מחר, 30.12 יום ג', שעור תנ"ך עם רפי

בית הפסנתר, 20:50. כדאי להצטרף. כל שעור עומד בפני עצמו - וזה מרתק. הנכם מוזמנים.

7marlen

New member
עוזרת בית

לכל המעוניינת בחורה אחראית ומנוסה לניקיון בתים בכפר 0528010142

מה זה msc?

הם באמת אמינים, או כמו החברות ייעוץ שעובדות על עמלה וחושבות בעיקר על עצמן? (אני לא מתנגחת, רק רוצה לדעת אם ההמלצה מבוססת מניסיון, כי נפגענו בעבר מכל מיני יועצים שתקעו אותנו עם פוליסות לא טובות פשוט כי דחפו את האינטרסים של עצמם יותר מאשר את שלנו...)

environment

New member
מכיכר של רמי לוי ימינה עד הסוף

אתה כבר תראה את זה לשמאלך נאספים שם: בקבוקים, נייר לבו ונייר עיתון, וציוד אלקטרוני הבחור מנופי פרת אוסף גרוטאות מכל הסוגים (אפילו עגלה ישנה, ריהוט ישן, שאריות ברזל ופסולת בניין) אין לי את הטלפון שלו, אנסה לחפש לך שירה

למעלה