אני פונה שוב לתושבים שיש להם משכנתאות או מתכוונים לקחת משכנתאות לבדוק את האפשרות להוזיל את העלות של המשכנתא. פרטים MSC רואי כחלון 0542525253. לציין שהגעתם דרך הפורום של כפר אדומים. שווה לבדוק.
יש בחור מנופי פרת שפירסם לפני כמה שבועות שהוא מפנה גרוטאות למיחזור. מישהו יודע מי זה ומה הטלפון שלו? אמורה גם להיות תחנת מיחזור במישור. מישהו יודע איפה זה ומה שעות הפתיחה? תודה מראש
בנושא בניה משמרת מים ההרצאה ניתנת במסגרת קורס לתושבים בנושא בניה ירוקה הפגישה תתקיים מחר 15/12 בשעה 17:00 במועצה אזורית מגילות (1/4 שעה מהכפר, בצומת הלידו) מי שמעוניין, מוזמן ליצור איתי קשר, לנסיעה משותפת שירה צחי
חנוכה - היום ה-23.12.08 סדנאות יצירה../images/Emo138.gif
סדנאות יצירה לכל הגילאים היום במועדון בין העושת 16:00-18:00. בואו להכין יחד איתנו קישוטים למועדון ןלמצעד הלפידים המתוכנן ליום ראשון הקרוב, נר שמיני של חנוכה. המצעד יהיה בדגש ובהקשר לגלעד שליט. "ושבו בנים לגבולם". בואו להכין איתנומצעד לפידים ולהאיר את הכפר ביום ראשון ענבל
אסי שלום משדה בוקר מגיע לכפר אדומים. מי שמתעניין בבניה ירוקה ורוצה לשמוע, מוזמן להתקשר או לסמס אלי ואני אזמין אתכם כשהוא יגיע. בברכת חג אורים שמח וגשום. חיה טל: 050-4829839
כלב מסוג פיקנז (קטן ובלונדיני) הלך לאיבוד ביום חמישי בשבוע שעבר בכפר אדומים. אנחנו מאד מאד מאד מתגעגעים! המוצא הישר יבוא על שכרו. משפ' בן דור 050-4829839
הם באמת אמינים, או כמו החברות ייעוץ שעובדות על עמלה וחושבות בעיקר על עצמן? (אני לא מתנגחת, רק רוצה לדעת אם ההמלצה מבוססת מניסיון, כי נפגענו בעבר מכל מיני יועצים שתקעו אותנו עם פוליסות לא טובות פשוט כי דחפו את האינטרסים של עצמם יותר מאשר את שלנו...)
אתה כבר תראה את זה לשמאלך נאספים שם: בקבוקים, נייר לבו ונייר עיתון, וציוד אלקטרוני הבחור מנופי פרת אוסף גרוטאות מכל הסוגים (אפילו עגלה ישנה, ריהוט ישן, שאריות ברזל ופסולת בניין) אין לי את הטלפון שלו, אנסה לחפש לך שירה