לוח מודעות מהלך

לוח מודעות מהלך

כמה הודעות הגיגים תאריכי הופעות ביטול הופעות ועוד ועוד ועוד 1. נייטוויש מוציאים דיסק בהופעה ודי וי די בהופעה שווה שווה שווה (שמעתי את הדיסק בהופעה והוא ממש אבל ממש ממש טוב הקול של טרייה נשמע טוב מאיי פעם ) 2. סיילר בטלו את מסע ההופעות שלהם באירופה איי לכך ובהתאם לזאת ההופעה שלהם שתוכננה לארץ מבוטלת (בודום כל כך צדקת ) אבל הם מוציאים דיסק חדש ב3 ביולי 3.הסולנית של וויט סקאל עזבה את הלהקה בגלל סיבות אישיות 4. מגאד`את מוציאים דיסק חדש ומשמיעה ראשונית הוא נשמה יותר טוב מריסק 5. אנסינט ריטס מופיעים עם סלאם במועדון הברבי ב27/6 6. בקרוב קרוב באנג יור הד הפסטיבל (ואו כמה שמפחיד שם כאחד שהיה חטף מכות נבהל מסקיהד אני ממש לא ממליץ ללכת פעם אני אפרסם רשמים ואולי אולי תמונות ) אז מי מופיע??? ג`אדס פריסט סבוטאז` אוריה היפ סיקס פיט אנדר קראטור סקולר אידלון ועוד ועוד נשמע מעניין אבל לי אין אומץ לסוע והכי מפחיד הפסטיבל בגרמנייה הה התאריכים 29 וה30 לחודש השביעי זהו בנתיים אם יהיו עידכונים אעדכן

Bodom-child

New member
תגובה..... (אין לי כותרת יותר טובה)

1. זה צריך להיות ממש גדול, נייטוויש הם אחת מהברקות המטאל היותר טובות שנעשו בשנים האחרונות, גיליתי אותם בתחילת השנה והתמכרתי. 2. אני בכלל לא ידעתי שהם מופיעים בארץ עד שאמרת לי שהם באמת מופיעים, ואז כבר שמחתי אבל כגודל הציפייה כך גודל האכזבה (אחת מהפנטזיות הכמוסות שלי היא לשמוע את SEASONS IN THE ABYSS בלייב). 3. ממש חבל לשמוע, הם דווקא להקה נחמדה ביותר. הייתי בהופעה שלהם והיה ממש ממש מוצלח למרות שלא היו הרבה אנשים. 4. שמעתי חלק מהשירים והם אכן נשמעים טוב יותר מריסק אך עדין לא כמו בימים הטובים (שלפי דעתי הם RUST IN PEACE). 5. מישהו מחברי הפורום הולך להופעה של סיילם ? כבר מלא זמן לא הייתי בהופעת מטאל ואני מת ללכת !!!

למעלה