לוח מודעות ו

XxTherionxX

New member
שאלה חשובה..

לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה קישור לקטע דרסג' מדהים של בחורה רוכבת על סוס אפור כהה בלי אוכף ומתג.. יש למישהו מושג על מה אני מדברת? אם כן אני אשמח לקבל שוב את הקישור כי אני לא מצליחה למצוא את זה בפורום.. תודה מראש.. אני

רותוש

New member
מחפשת חווה בצפון

שלום לכולם, בילדותי רכבתי ביוקנעם 7 שנים- עד הצבא, ועכשיו אני נוסעת עם החבר לצימר בגליל ומחפשת טיול רכיבה שווה. אני מתבאסת לצאת לכל הטיולי הליכה המשעממים האלו שהחוות מציעות. מישהו פה מכיר אולי חווה שתסכים להוציא אותנו לטיול שכולל גם קאנטרים ולא סתם הליכה? (באיזור הגליל)? המון תודה מראש, מקווה שתעזרו לי, רות.

NG007

New member
עבודה בחווה בצפון בתמורה ללינה

שלום, אני בת 23 ומעונינת לעבוד בחווה בצפון. מכיוון שרמת הרכיבה שלי בסיסית ביותר אני מעונינת בעיקר בעבודות נקיון ותחזוקה- אני לא יכולה להדריך רכיבה, כמובן. בתמורה, אשמח לקבל מקום לינה ושיעור\ טיול רכיבה. האם מישהו מכיר חווה אשר יכולה להתענין בסידור שכזה? תודה רבה, ng007

zilberm1

New member
מחפש שותף לסוס בפנסיון.

אני בעל סוס מחפש שותף להחזקת הסוס תמורת רכיבה חופשית,ההוצאות והטיפול יחולקו שווא בשווא.הפנסיון באזור כפר סבא. רק אדם אחראי ורצני יענה. טל ' 057-7720577

תםטםOHIO

New member
לוח מודעות ו ../images/Emo32.gif

לכאן משרשרים הודעות (מציבים תגובה להודעה זו) בנושאים של קח/תן, מכירה/קניה, מחפשים/מוצאים, משדכים ומפטפטים. תודה!

kesem7903

New member
מחפשת ליהיות עוזרת וטרינר סוסים יש לי ניסיות!

שלום, אני מחפשת לעבוד כעוזרת וטרינרית סוסים. מישהו מחפש? יש לי ניסיון! תודה

i love usa

New member
מחפשת חנות ציוד באזור חיפה

אני מחפשת חנות באזור חיפה או קרוב לציוד רכיבה(קסדות,נעליים,ארכובות וכו..) מישהו יודע על מקום כזה? בנתיים אני יודעת רק על אפשרות הזמנה באינטרנט אבל אני מעדיפה ללכת לרחנות ולקנות מאשר להזמין.

יש כמה חנויות מהמרכז שיש להם משאית

עם ציוד והם עוברים בין חוות, את יכולה לבקש מ"הרוכב" או מ"סלעית" שישלחו אלייך את הרכב שלהם.

kawei

New member
חוות סוסים 'איצטרובל' ביער חורשים

חוות סוסים 'איצטרובל' מחפשים בחור/ה למגורים בחווה. רצוי בעל הסמכה לרכיבה לצורך העברת שיעורים/רכיבה טיפולית לצורך ברור 0522537657

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהמצב של הסוסים שם פשוט נורא!

זה ליד הבית שלי וכל פעם שאני עוברת שם אני מזדעזעת מחדש:-S

Vintage Queen

New member
למכירה- 2 אוכפים!

BR בן שנתיים וחצי-3 שחור רב תכליתי ב 3000-3500 שקל וסטיובן- קפיצות חום שחור ב 1500 שקל...

Animatrix

New member
../images/Emo26.gifקומונת ספורטאים מצטיינים/פעילים!

אהלן! אני מזמין את כל הספורטאים המצטיינים והפעילים
בכל ענפי הספורט השונים לקומונה חדשה! מקום בלי החפירות של העסקנים, אך ורק ספורטאים בצה"ל. כל מי שעונה על הקריטריון, להיכנס ולהגיב על שרשור ההכרות! ולהעביר הלאה לחברים! http://communa.tapuz.co.il/sportxl לינק

אסא123

New member
עבודה מועדפת מאד!!!../images/Emo70.gif

שלום לכולם! יש בעין יהב חווה קטנה ומשפחתית. זהו מרכז לרכיבה טיפולית ורכיבה אנגלית. אני מחפשת מדריך/כה לעבודה בתנאים מצויינים!!!
עבודה מועדפת (למי שצריך)
משכורת מעולה
מגורים , חשמל, מים, מסים- עלי!
תנאים טובים מאד
היקף עבודה- לבחירתכם!
שעות וימים גמישים
אפשרות לקבל שיעורי רכיבה דרסז' וקפיצות ללא עלות! מדריכים ללא נסיון - תיבדק אפשרות לשלב בהדרכה למרות חוסר ניסיון-תוך תמיכה והכשרה במקביל. (לא יתקבלו מדריכים לא נחמדים ללא גישה אמיתית לילדים!
) אז אם אתם מכירים מישהו שיכול להתאים לדרישות, ושהתנאים המעולים הללו יכולים להתאים לו- נא ליצור איתי קשר דחוף- גלי 0523-666660

למכירה

מעיל carhart חום במידה M, המעיל חדש לגמרי (עוד עם התוית). מיובא אישית מארה"ב, והגיע במידה גדולה ולכן הוא נמכר. מעיל חם מאוד לעבודה בערבים הקרים בחווה. תוכלו למצוא כאלה אצל-אשיר קול, שי קנטי, שמעון כהן, קאיה אחישר ועוד... מחיר- 350 ש"ח. 052-4448111 עמית.

שלום שלום,

כמו הרבה אנשים שרשמו פה הודעות בסגנון, גם אני אנסה את מזלי. אני מאוד מאוד מאוד מחפשת מישהו להשתתף איתו בטיפול בסוס. כרגע אין לי כסף להשתתף בחצי פנסיון אבל זו גם שאיפה. אני יודעת כל מה שנוגע בטיפול בסוס, נקיון, טיפול בפצעים וגרדות, סימנים למחלות וכו' וכו'. אני גרה במרכז, ואני בת 19 וחצי. עובדת כרגע בחווה - טיפול בסוסים, אורוות ורכיבה + רכיבה טיפולית. אשמח אם מי שמחפש את הסידור טיפול תמורת רכיבה, יחזור אליי : ) תודה ויומטוב. נ.ב - אם תוכלו להגיד לי איפה כן אוכל למצוא כאלו אנשים, זה יעזור מאוד. כגון פורומים, אתרים של חוות מסוימות..

למעלה