לוח לסטודיו

לוח לסטודיו

אני הופכת משרד קטן לסטודיו לציור,
רוצה לרכוש לוח גדול שאתלה על קיר שלם,עליו אוכל לתלות ניירות ולעבוד.
יודעת שזה לוח שניתן להשיג בחנויות לחומרי בניה,
אבל אני לא יודעת איך קוראים לזה.
מישהו יודע ויכול לעזור לי?
תודה רבה!

iwata018

New member
טעויות לעולם חוזרות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום כרמל , מה שאת צריכה באמת זהו לוח חלק מפח מגולוון (בגודל איזור העבודה) , עליו, בעזרת מגנטים , תתלי את העבודות , הניירות , וכל השאר . זה הדבר הנוח ביותר מכיוון שאת לא צריכה להיתעסק עם ניירות דבק או פוש-פינים והכל עולה ויורד בקלות . מגנטים ניתן להשיג ברשתות הגדולות אך יש לבדוק שהם מספיק חזקים בכושר האחיזה שלהם . חזקים מדי ...לא מומלץ . (אם תתעקשי
, אני אעלה תמונה מהסטודיו שלי ששם אפשר לראות את הנ"ל ).....בהצלחה

iwata018

New member
תודה , אני לא אקח קרדיט על הרעיון כי הוא.....

לא שלי אבל אימצתי אותו ברגע שראיתי את כל היתרונות שבו . על משטח ציור שעומד בצורה אנכית , צבע שנשפך בלי כוונה לא פוגע בו לעומת משטחים שעומדים באלכסון...לא מספיק גאוני רק משום העובדה הזו ..

iwata018

New member
זה לא יקר , תרשי לי לומר מה כן יקר...........

יקר זה לעבוד על ציור במשך חודש או שנה ולמצוא אותו על הריצפה משום שהרצועה של הכלב או הרגל של הדודה המבוגרת נתקלו בכן הציור ולכן הוא נפל. יקר זה להדביק מסקינג טייפ על משטח העבודה או נעצים ושאר ירקות על הנייר שאת עובדת עליו ולגלות שזה נדבק חזק מדי , משאיר ליכלוך או נקרע או לא יודע מה . ויקר מאד זה לא להקשיב למי שיש לו נסיון של 30 שנה עם כל סוגי הכנים לציור כולל היקרים ביותר והבין סוף סוף שלוח ומגנטים זה הפיתרון הטוב ביותר . והכי יקר זה לעשות בחירות לא נכונות רק מכיוון שהן זולות ...זה יקר

infatuation

New member
יום אחד גם לי יהיה סטודיו!

זה באמת נראה אחלה פתרון עם הלוח הזה

aharonavsha

New member
לי יותר קל לעבוד על רגליות. הסיבה,

כך אני מקבל תאורה נכונה על הציור. על הרגליות
את יכולה להציב לוח לבן שנמכר בכל חנות ציור. הלוח נמכר
בעוביים וגדלים שונים והוא קל זול וניתן
להחלפה כאשר הוא מתלכלך. כך גם תוכלי להתרחק ולהתקרב לציור
בכדי לקבל כהויות וצבעים נכונים ושאת אוהבת.
בהצלחה!

למעלה