וזה היום יש עוד תמונות בקובץ, מזעזעות יותר מאלה שכאן, אבל הבנת את הרעיון.
ס ספל חמאה New member 5/8/03 #26 וזה היום יש עוד תמונות בקובץ, מזעזעות יותר מאלה שכאן, אבל הבנת את הרעיון.
ס ספל חמאה New member 5/8/03 #21 למה לקפוץ למסקנות? למה זה טוב? אבל אם רוצה מסקנה (למען האלים, תעזבי כבר את האלים מה דעתך על זה - shit happens every day - - - and some people have to live with it. >ספל חמאה מוכרת מסקנות בשקל<
למה לקפוץ למסקנות? למה זה טוב? אבל אם רוצה מסקנה (למען האלים, תעזבי כבר את האלים מה דעתך על זה - shit happens every day - - - and some people have to live with it. >ספל חמאה מוכרת מסקנות בשקל<
L Le Fay New member 5/8/03 #28 אחלה מסקנה. לקחתי בשתי ידיים. לוכולה לעזוב. אפולו ההוא תקוע לי בראש מאז שראיתי דוגמאות ממנו בגיל שתים עשרה. הוא ודיאנה ודוד של מיכלאנג'לו.
אחלה מסקנה. לקחתי בשתי ידיים. לוכולה לעזוב. אפולו ההוא תקוע לי בראש מאז שראיתי דוגמאות ממנו בגיל שתים עשרה. הוא ודיאנה ודוד של מיכלאנג'לו.
מ מחופש New member 7/8/03 #34 נכות שכלית בכל זאת נולדתי בבית חרדי מה שנעשה כבר אי אפשר לתקן שלמו לי פיצויים אם לא אני יוצא צעדה לכיון אמא חד הורית
נכות שכלית בכל זאת נולדתי בבית חרדי מה שנעשה כבר אי אפשר לתקן שלמו לי פיצויים אם לא אני יוצא צעדה לכיון אמא חד הורית
A almog4 New member 6/8/03 #31 החרדים תומכים במאבק החד הוריות לפי הכתבה שבקישור - התקיימו לאחרונה מגעים בין החרדים בירושלים לבין הנשים החד-הוריות. ...כתבה מעניינת... דני
החרדים תומכים במאבק החד הוריות לפי הכתבה שבקישור - התקיימו לאחרונה מגעים בין החרדים בירושלים לבין הנשים החד-הוריות. ...כתבה מעניינת... דני