לוח חופשות גן פרטי

shimritc1

New member
לוח חופשות גן פרטי

שלום רב !

בתי בגן המשתייך לארגון גני הילדים הפרטיים, אני לא מוצאת בשום מקום את לוח החופשות המקובל בגנים הפרטיים ואיזה ימי בחירה מותר להם לקחת. אשמח לעזרתכם. תודה

אין לוח אחד שמתאים לכל הגנים הפרטיים.

את צריכה להסתכל על לוח החופשות שהגננת שלכם חילקה.
את יכולה, אם את רוצה, להשוות ללוח חופשות של גנים פרטיים אחרים, אבל זה לא מחייב את הגננת שלכם.

shimritc1

New member
ברור אבל..

ברור אבל אין מס' ימים שמותר לקחת ( האם יכולים לקחת גם 35 ימים בשנה לא כולל יולי אוגוסט )
איך אני אדע מהם ימי הבחירה המותרים מאחר ואצלי יש חופש לדוגמא גם בלג בעומר וגם בתשעה באב והבנתי שמותר לגננת לבחור אחד מבין השניים, איך אוכל לוודא זאת..?

למיטב ידיעתי, מנסיון של הרבה גנים

לגבי ימי חופשה באופן כללי, בגן פרטי אין "מותר ואסור", אין איזה חוק שמגדיר את זה.
יש מה שמקובל ומה שלא מקובל - ואת זה, כמו שהצעתי קודם, את יכולה להבין רק על ידי השוואה ללוח חופשות של גנים פרטיים אחרים.

ספציפית לגבי מה שנקרא "ימי בחירה" - זה דווקא כן משהו שמוגדר בחוק (לכל העובדים, לא רק לגננות!) נדמה לי שעד 4 ימים בשנה, לא בטוחה. זה לא אומר, אגב, שזה *מקובל* לקחת 5 ימי בחירה..

בעצם השאלה שלך היא כמה ימי בחירה מותר בשנה?

אם את שואלת אם מותר לקחת 2 ימי בחירה או אחד - את זה אני מניחה שאפשר לברר במשרד התעסוקה.

Dov_s

New member
הגננת לא שכירה שלך

הגננת לא שכירה שלך אלא בעלת עסק, בכל גן מודיעים בתחילת השנה מה ימי העבודה של הגן באלו שעות, אין קשר בין הימים הללו לבין ימי העבודה שלך, מה שהגננת הודיעה זה מה שמחייב אותה.

yoyo10

New member
לוח החופשות של הגן זה חלק מהחוזה מול הגן

הכל שאלה על מה חתמתם בחוזה

למעלה