לוח חדש ביישוב!!!

בי מיט

New member
../images/Emo46.gif אני קצת כועסת בנושא הזה

שוב ושוב אני נתקלת בחוסר מחשבה מצד קברניטי הישוב. מישהו באמת חשב על המיקום של הלוח? הרי כשאני באה מכוון מודיעין לא ארה כלום (המלוח רחוק) וגם לא אעצור על מנת של לפגוע בתנועה. כשאני באה מכוון לפיד, הלוח אמנם קרוב יותר, אבל שום לא מספיק לקריאה וכל מי שעוצר, מעכב את כל התנועה החוצה. שוב פעם חוסר מחשבה, מעוף ויצירתיות- הרי יכלו לשים זאת ליד תחנת האוטובוס לדוגמא או במיקום בולט אחר. אני אומרת את זה מכל הלב ו מתוך רצון לתקן את הטעות אם עוד אפשר. גם בגן, שוחחתי עם כמה אימהות שחושבות בדיוק אותו הדבר, אז מה קורה כאן?

לוח המודעות

אני משער שלוח המודעות הזה נועד עבור המודעות הגדולות של האירועים הישוביים וכו' שניתן לקרוא מרחוק ובגדול. ליד תחנת האוטובוס יש את לוח המודעות הרגיל שבו אפשר לשים מודעות קטנות וגם לעצור ליד. יובל.

אירילה

New member
מצטרף לדברי דבורנית ומסכים ../images/Emo45.gif

בטרם הוצב הלוח ,הפך המקום לתליית מודעות פירטיות ,הדבר לא הוסיף חן אלא כיעור נוף אחד גדול ,בין אם היה זה על אירוע בישוב או בין אם היתה זו מודעה של הצופים או כל מודעה אחרת שהיא , התלייה של אז שיוותה למקום אופי של שוק. צריך רק לזכור איך נראנו בתקופת טרום הכיכר ,כשהיו הסורגים הירוקים וכולם נהגו לתלות מודעות והלכלוך ,החבלים והדבקים שהתושבים השאירו אחריהם ממש לא כיבדו את הגדרת הניקיון ואיכות הסביבה. אני זוכר איך כולם התרעמו כנגדיעל כך שהסרתי באופן שיטתי את המודעות שניתלו שם. כל הכבוד על היוזמה להצבת הלוח,אם כי באיחור רב ,אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם. מסכים גם עם יובל שיש מקום להצבת לוח גדול גם בצד השני. גרשון

אירילה

New member
חברי לפורום היקרים ../images/Emo150.gif../images/Emo88.gif

זה תקופה ארוכה שהפורום הצליח להתעלות על עצמו ולהפוך לפורום שנעים לגלוש בו ,משקעי העבר אינם יותר נחלת ההווה בפורום וכך אדאג גם בעתיד. לא היססתי בעבר לחסום גולשים אשר הפכו את הפורום לבמת התנגחויות והשמצות. בין אם הספקתם לקרוא או לא ,נמחקה כאן הודעה שהיתה בה השמצה. בקשה לי אליכם ,המשיכו בקו הנעים ואל תאלצו אותי לאכוף את סמכותי כמנהל הפורום. תודה על תשומת הלב גרשון

fridman1

New member
מיקום מצויין

לדעתי המיקום מצויין תמיד תלו במיקום זה הודעות פירטיות, עכשיו זה מסודר ונעים לעיניים. ניתן לראות את ההודעות ביציאה ובכניסה לישוב. סוף שבוע נעים לכולם.

dechay

New member
לא הגזמת?

יכול להיות שהלוח לא ממוקם בצורה אופטימלית אבל מכאן ועד "חוסר מחשבה מצד קברניטי הישוב" הדרך מאוד ארוכה. כולללללה לוח, תרגעו

../images/Emo66.gif ומתי כבודה

תחדל מפיזור שלטים
פיראטיים לאורך רחוב הרי ירושלים

למעלה