לוח וגיר מפה על הקיר מחברת יומן

היום ב-../images/Emo43.gif מתחילים לשיר

דלית כהנא היא השם החם ביותר בתחום הפיתוח קול בארץ, והיא גם המורה הפרטית של מתמודדי פרוייקט Y. היום ב-19:00 היא תתארח בצ'ט של פורום YTV ותספר קצת על העבודה שלה בפרוייקט, על איך כמעט ייצגה את ישראל באירוויזיון ועל המפורסמים שאותם היא מלמדת לשיר...
שולה חרמש, עובדת שנים עם נשים ועכשיו גם חובקת ספר חדש- "דרך חד סטרית" תתארח היום ב-18:30 בפורום שירה וכתיבה יוצרת. ניתן להשאיר שאלות לדלית ולשולה כבר עכשיו בפורומים.
ואם עדיין לא סיפרתם לשלמה ארצי איזה שיר שלו אתם הכי אוהבים אז... כדאי להשפיע גם על הסיבוב השישי

אבא גאה

New member
|אוף טופיק| אבל מצחיק ../images/Emo6.gif

הלילה גיליתי שוב את האתר הוותיק "אבטיח". מכירות? זה מין אתר כזה שבו הגולשים מתוודים על טעיות שלהם בשירים מצויים הנה שניים שקרעו אותי מצחוק הלילה: השיר: "...לעת נעשה בחפצו כל, אזי מלך שמו נקרא...." והטעות :"...לעת נעשה בחפצו כל, הזיימעלך שלו נקרע...." והשני: במקום:"...והמורה אומרת עוד מעט כבר סתיו, בשיעור מולדת היא מראה חצב..." הטעות:"..והמורה אומרת עוד מעט כבר סתיו, בשיעור מולדת יימרח הצב..." (כי מי לא מרח צב בשיעור מולדת?) אותי זה מצחיק. רוצות לבד? הנה:

מי יציל את הוילה שלי ../images/Emo82.gif

הערב בתפוז Live: ארוח המתמודד הנוסף שעוזב את הוילה כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

*יערית

New member
בוקר טוב אנשים יקרים../images/Emo42.gif

אני פונה אליכם בשם חברתי ,זוהי בקשה לעזרה רגישה מבחינתכם ...חשוב ביותר
מודה לכם בשמה ובשמי ובשם הנער
צריכה את עזרתכם/רחלי
אריאל בני, יחגוג בעוד חודשיים גיל 13,כדי שנקבל במתנה את מסיבת הבר מצווה
צריכה את הצבעתכם
שמי רחלי, חברה בפורום גרושים גרושות
המון תודה
לסיפור המלא

../images/Emo18.gif תקלה טכנית ../images/Emo18.gif

עקב תקלה טכנית, נחוות בשעות האחרונות בעיות בצפיה בכלי הפורומים דוגמת מאמרים, סקרים, לוחות וגלריות. אנו עושים כמיטב יכולתנו לתקן את התקלה בשעות הקרובות. איתכם הסליחה.

אורי 0

New member
ההומואים במיעוט בועד!

3 גברים, 4 נשים בועד האגודה החדש. בסופו של דבר היו רק 5 מועמדות (מתוכן גבר אחד) ל5 מקומות בועד (2 לא סיימו קדנציה). מבין הארבע, שתי לסביות, אחת בי ונורה גרינברג - נציגת הטרנסיות עלי אדמות. היא קיבלה 78 מתוך 81 קולות (השאר קיבלו קצת פחות). במהלך האסיפה היו צעקות בענין הגרעון באגודה. ככל שראיתי, רוב אלה שיזמו את הויכוח קודם לא נשארו להצבעה.

../images/Emo32.gif לערבה

שלחתי לך מייל אבל אני כבר לא בטוח לאיזה כתובת......... שלחתי לך לזותי של ה"זהב" ול"ערבהאיןקץ@הוטמייל" יגיע? הגיע?

אבא גאה

New member
לא, אין לך פיצול אישיות

זה רק אני לבד כתבתי את ההודעה שלמעלה. רק אני ואת......

הצנצנת

New member
נו באמת.

לא ידעתי שם יש קישור בהודעה, אז היא עדיין נחשבת הודעה ריקה. אז הנה, בהזמנות הזאת אני גם מקפיצה את האופטופיק החביב, וגם אספר לכם על אבטיח של יום חורף: מכירים "מטריה בשניים" מכירים את הפאנץ' ליין "עיר בגשם שחה לנו ככה- החיים יפים, כדאי לכם לחיות"? אז מישהי שם, באבטיח, חשבה ששרים שם "אם בגשם צפה לה גופה אחת, החיים יפים" וכו'. ועכשיו, מה כל כל יפה שם. על מי היא כ"כ כועסת?

לוח וגיר מפה על הקיר מחברת יומן

וצילצול.... לו רק היית קצת פחות המורה שלי לו רק היית קצת יותר......

למעלה