לוח הורים

• פותח הנושא krn
  • פורסם בתאריך

krn

New member
לוח הורים

עד לא מזמן לא היה לי בגן לוח להורים. הכנתי לוח, אבל... מה אתן תולות בלוח? איך אתן גורמות להורים לעצור ולקרוא? אשמח לטיפי ורעיונות

לוח הורים

עד לפני כשנתיים גם לי היה לוח הורים בו הייתי תולה בכניסה לגן הודעות, פירוט הנושא הנלמד וכו´. לצערי ראיתי שההורים בקושי מתייחסים למה שכתוב, אינם נעצרים לקרא - ההורים בבוקר ממהרים לעבודה, חלקם אפילו לא נכנס לגן (מורידים את הילד בחניה ונוסעים) ובסוף היום חלקם לא מגיעים (הילדים נוסעים לצהרון), חלקם ממהרים לקחת אחים אחרים מהגנים וכו´. לכן בעקבות זה, הפסקתי עם הלוח הורים, וכל שבוע אני שולחת הביתה דף קשר ובו סיכום החומר הנלמד, הודעות, בקשות, משימות וכו´. בתחילת השנה, באסיפת ההורים הודעתי להורים שאני שולחת בכל יום שישי דף קשר, ההורים אחראים לקרא אותו ולהתייחס אליו. הורה שלא ידע על הודעות שמתפרסמות בדף בגלל שהוא לא טרח לקרא את הדף - הדבר הוא באחריותו בלבד. מקווה שעזרתי מירית

gili111

New member
לוח הורים

אני מוציאה מהאתר שלי מידי חודש דף מידע לגבי התכנים ותולה בלוח הורים כמו כן, יש תיבת הצעות להורים עם דפים ועט...

אלהלה

New member
לוח הורים../images/Emo20.gif

רוב ההורים באמת לא מגיעים לגן כמעט או אם כן לא ממש מסתכלים בלוח ההורים ולכן יש לי טריק קטן
בצמוד ללוח ההורים אני תולה גם תמונות של הילדים וגם עבודות שלהם... הילדים הם שמושכים את ההורים לראות ואז... ואם לא קראו בעיה שלהם

טלגל

New member
לוח הורים, אני תולה כל שבוע סיכום

שבועי ומה אנו עומדים לעשות בימים הבאים, כמו-כן מופיעות בו הבקשות וההודעות שלנו להורים. לעיתים אני מוסיפה מאמר מעניין, בנושא התפתחות וגבולות, אני מודה שאני מזכירה ומבקשת גם מהמטפלות להזכיר להורים להיכנס ולקרוא. הודעות חשובות אני שולחת אישית.

למעלה