לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * בשעה זו מופיעים "רדיאטור" בגולינדו. נראה לי מגניב הקונספט של הופעות שישי בצהריים שם בסמטה. ~שבת~ * ערב החזרה לראשית הניינטיז שלנו יתחיל עם אחת הלהקות המהוללות בישראל, נקמת הטרקטור במופע "מטבח אקוסטי" במעבדה. * ערן צור, מלווה ברם אוריון ושי ברוך במופע החשמלי המשובח "חותך בחתך הזהב", בצוללת הצהובה. * והצלע השלישית והאחרונה במשלוש הניינטיז המוקדמות- ירמי קפלן בסינדרום. לבוא מוכנים לחזור עם בירה על הבגדים. * גלעד חצב (שהיה אצלנו גם) בארטל. * דודו כתב שיש היום משהו מעניין בבית-המוזיקה אבל אני לא זוכר מה אז דודו יכתוב עוד מעט, נכון דודו? ~ראשון~ * תמר קפוסטו (כל היודע דבר...) תופיע בסינדרום. ~שני~ * ג'ון וויז, מוזיקאי נויז מהולל עם כל מיני חברים שווים (לפי מה שכתוב, לא מעדות אישית), יופיע בדילה. * פרח אדום ינגנו מוזיקה יוונית בסינדרום. ~שלישי~ * תמיר חיטמן, שאני אחסוך מכם את מה שאני חושב על המוזיקה שלו, יופיע בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: וואסבי. ~רביעי~ * חווה אלברשטיין, מלכת הפולק הישראלי (אני משעשע את עצמי) ומלכת הדיקציה העולמית, בתיאטרון ובמחיר מופקע. * אמירם אינק. כרגיל בסינדרום. ~חמישי~ * לס גאדג'וס במופע ג'אז צועני מצרפת במעבדה. * גבע אלון (גם הוא היה אצלנו) בסינדרום. * נדמה לי שראיתי ש"לנסז" להקתו של ג'ואן ספדי, מגיעה היום לדילה, אבל אני לא בטוח. אם מישהו יוכל לאשר או להכחיש אני אשמח כי אני מת לראות אותם זה זמן מה. * אפרים שמיר, במופע "אפרים שמיר בלוז", בצוללת הצהובה. * אווררו את חולצות הפלאנל: ערב מחווה לפרל ג'אם באוזן השלישית. בהצלחה גדולה שלוחה מכאן לכל מי שעלה השבוע לשידור, אני הולך להקשיב לתוכניות שלכם עכשיו אז חסר לכם שלא יהיה טוב (סתם). מי יודע מי מתארח השבוע אצלנו ביום רביעי? האם עמרי מתרגש לקראת ההופעה של הרולינג סטונס במצדה? האם אסף יתפשט ויזכה בחולצה של ג'ט סאם? ובהצלחה לתמר בהרצאה! תודה להרצל, וינוגרד, מרקס, בשארה ועוזי דיין, שבלעדיהם השבוע הזה היה ממש משעמם. סופ"ש נעים ושבוע טוב,

G4rfi3ld

New member
איזו הרצאה?

למה רק אני לא יודע על הדברים האלו? מי שלא בא לנקמת הטרקטור...משחק בדמעות!

אה, כן, היתה לי הרצאה אתמול

משום מה לא חשבתי לשאול את אנשי הרדיו אם זה מעניין אותם לבוא.... היה כנס סוף תואר של המחזור שלי באמירים, דיברתי על טרומפלדור כמרטיר ציוני, התלבשתי כמו דוסה, היה כיף.

davecom

New member
שיהיה במזל,

אני הייתי מרצה על טרומפלדור כמתופף של להקת רוק-כבד בריטית אחת. אבל מי כבר היה מקשיב. מה היה הטיעון המוחץ?

G4rfi3ld

New member
בסוף לא באתי, מקווה ללכת הלילה (חמישי)

ותודה רבה על המזל טוב...מי את, אם יורשה?

davecom

New member
אכן אכן...

לגבי מוצ"ש - בבית המוסיקה מופיעה להקת dellilah, שהם אמנם חברה צעירים ובעלי בוסר, אבל באופן אישי התחילו לעניין אותי במוסיקה שלהם שמזכירה מאוד את סוניק יות' בתחילת הדרך, כלומר מחוספס ואפל הרבה יותר ממה שהם היום. רדיאטור בגולינדו, אגב, מונהגים ע"י אחד מעובדי המטבח של המקום. מה שבטח מסביר את היותם הלהקה שפותחת את עונת ההופעות הנוכחית, ונותן להם אוטומטית תגית צווארון כחול נחשקת. יש אצלנו בתחנה סינגל שלהם. לנסס ביום חמישי בדילה? נשמע הגיוני על סמך הנטיות הפוליטיות של המקום. מעניין. חולצות פלנל אצלי תמיד בעונה. יש לי אמנם רק אחת אבל מה שחשוב זה מה שבנשמה. שבוע טוב.

הר ערנב

New member
אכן לנסז.

מצורפת כאן תוכניה של הרוזה. הרבה-הרבה דברים שווים.

הר ערנב

New member
יום ראשון ברוזה // ישר שתיים!

כןכן! נראה אם תצליחו להבין מהפלאייר ההזוי מי באמת מופיע מחר ברוזה?

הר ערנב

New member
והחדשות המלהיבות-באמת של השבוע.

פסטיבל מוסררה-מיקס השביעי! http://www.musrara.co.il

G4rfi3ld

New member
תודה מר ערנב!

דברים מרתקים יש במוסררהמיקס, מומלץ להציץ בתוכנייה שלהם.

davecom

New member
תודה על העדכונים

אני גם מזהה מה רשום בהזמנה, זאת אסנת מהרוזה וחבר'ה של להקת ישראל, כמדומני, או עוד מישהו עושים ערב שני מתוך ארבעה של תיקלוט (?) או נגינה (?) או גם זה וגם זה (ספוקן-וורד אולי?) ברוזה. יום ראשון (מחר). הבנתי שהערב שניקו-טין (זוהר) מארגנת ברוזה יהיה משהו חגיגי במיוחד, מעניין לבדוק. וביום חמישי בסוף החודש יהיה יואב THC בסט בטח מעניין. ביום שני באסכולת רוק (חצות) יהיו בשאיפה ראיונות בעניין פסטיבל מוסררה ועוד. חכו להודעה רשמית פה.

למעלה