לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

איזה שבוע משעמם. בכל זאת, לוח הופעות: ~שבת~ * פסגת השבוע היא ללא ספק הופעה של רות דולורס וייס בבית המוזיקה (עוד שבועיים וחצי יש ספיישל אצלנו). גגלו אותה, ותוכלו להוריד את כל אלבום הבכורה שלה בחינם (אני עצלן לינקים). * יונתן גוטפלד יופיע בסינדרום. * סדייל יופיע בסירה. ~שני~ * דידי ארז היה פעם המתופף של ג'ירפות, ועכשיו דואט שלו עם סיוון שביט חורך את 88FM. הערב הוא בסינדרום. ~שלישי~ * תמורת כ-140 ש"ח תוכלו לראות את חווה אלברשטיין בתיאטרון ירושלים. * ליבי אנד דה פלאשבק בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: פי פרוג'קט. ~רביעי~ * בועז בנאי, איבדתי את מקומו בעץ המשפחתי אבל הוא מאותו עץ, עובד עם גבע אלון ועוד כמה טובים על אלבום הבכורה שלו, ויגיע היום לסינדרום. ~חמישי~ * לכץ כדאי להעלות את מחירי המים המינרליים כי הערב תהיה הופעה של איה כורם בסינדרום. * שליחי הבלוז במופע קאברים לפינק פלויד בצוללת הצהובה. * אנסמבל רמת שרת ואנסמבל הסדנא (אין לי מושג במה מדובר) חינם בבית המוזיקה. * רק לפני שבוע קפטן ביפהארט, והשבוע מחווה לפרענק זאפה באוזן השלישית. הי הי, כתבתי פרענק. מועדים לשמחה, חג שמח, סופ"ש נעים, שבת שלום, שבוע טוב, השמרו ממצות ואם אתם אוכלים מופלטה, תדאגו שתהיה לידכם כוס מים איזה טורקי קטן. לסיום, מדוע ניצחה אתמול מכבי את צסק"א מוסקבה? מי שיכתוב את התשובה המשכנעת ביותר יזכה בדיסק שקיבלתי חינם השבוע בקופת כרטיסים בים המלח. זה דיסק ממש איכותי.

היום ובערב חג אין כלום? ../images/Emo4.gif

יש לי אורחים מחו"ל ואני צריכה לשעשע אותם באיזשהו אופן. רעיונות? 2 בנים ושתי בנות. ברזילאים. 15-16.

shellyland

New member
אכפת לך להיות יותר ספציפי?

בינתים מסתבר שהם בטוווח הגילאים 14-18. חובבי רוק ברזילאי. לפחות יש בבית מוזיקה טובה.

biglog79

New member
בועז היקר

לכל מה שהולך בים המלח אין אזכורים אצלך.... אביתר בנאי ואמיר צורף ביום חמישי בלילה במצוקי דרגות שלום חנוך אביב גפן וארקדי דוכין ביום ששי בחוף מינרל מוניקה סקס, עברי לידר ומשינה במוצש במצפה שלם אמנם מיינסטרים, אבל עדיין המקומות הכי שווים לראות הופעה תחת כיפת השמיים במדינה הזאת. והיות וקיבלת שם דיסק, אז בטח היית שם השבוע. חג שמח

biglog79

New member
ובקשר למכבי

...חשבתי על תשובה מקורית, אבל האמת תמיד מנצחת: מכבי רצתה כבוד וצסקא רצתה עוד כסף על משחק שלישי בבית לא מקורי, אבל נכון מעבר לכל ספק. פפלוקאס לא מאבד שלושה כדורים בחמש דקות גם אם הוא משחק עם עיניים עצומות sad but true

fugitive

New member
היי עופר

נכון, לא ציינתי את ההופעות בים המלח... הייתי בהופעה של ברי סחרוף במוצאי החג הראשון והייתה הופעה ממש טובה. היו פעמים שנהנתי בפסטיבלים האלה יותר ופחות, שאלה של אירגון. הפעם היה מאורגן למופת. מה שכן- תמיד נורא יקר. לגבי החידה בעניין מכבי- אני מתלבט מי הזוכה. התשובה של שלי מעט קלישאתית, אבל אני חושב שהיא הכי מדויקת. התשובה של הילה מצאה חן בעיני מאד בתור שונא מכבי. ואז הגיע עופר עם הפרשנות המרקסיסטית להפסד. מרתק בינתיים!

biglog79

New member
צודק

תמיד נורא יקר בפסטיבל ים המלח. כמה מרקסיסטי... ומעניין הופעות לעניין הופעות באותו עניין מה נסגר (אופס, ביטוי בעייתי בהקשר הזה) לגבי ההופעה המיוחדת נגד סגירת הסינדרום? מתי זה בדיוק? עופר

davecom

New member
בועז בנאי בויקיפדיה?

בכל אופן, שלי, אם לא מאוחר מידי, אני יכול להרצות להם על ספולטורה. להקת רוק-כבד ברזילאית שאני קורא עליהם מאמר כרגע. כיף לבחור סמינר באיזה נושא שרוצים.

הא?! ../images/Emo2.gif

פרט, הסבר, הבהר והבא דוגמות! האמת היא שאחד מהם עשה לי כמה הרצאות מעניינות במשך החג, אז הזמנתו אותו להתארח באחת התכניות ולספר מה שהוא יודע.

למעלה