לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * שתי להקות יופיעו בצוללת הצהובה: "דולי" ו"סדייל". * הצמד "אקסיום" יופיע בקנדלה, מקום שלא שמעתי עליו אף פעם. אני מבין שזה ברחוב האומן. * סטוצ'קה וקרמנייה יתקלט בסירה. ~שבת~ * ברי סחרוף במופע "בישיבה" עם עדי רנרט ורע מוכיח, בצוללת הצהובה. * ויקטוריה חנה תופיע במעבדה. * מארקי פאנק יתקלט בסירה. ~שני~ * שלי שפר, שהתארחה פה פעם בתוכנית "רעש לבן", תופיע בסינדרום. ~שלישי~ * רונית שחר תופיע בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: "ג'אז אנד רול", שירי רוק ופופ בעיבודי ג'אז. ~רביעי~ * הדרה לוין ארדי (גם היא התארחה אצלנו...) תופיע בסינדרום ששומר השבוע על קו של קסם נשי. * לטיפה פאנק תתקלט בסירה. ~חמישי~ * פון פייבלס יופיעו בדילה? זו בדיחה או שזה רציני? בדילה? עמרי- לאישורך המסור אודה. * נעם רותם במופע "חום אנושי", בסינדרום. כרגיל מומלץ. * להקת הPאנק ג'ינה סנאפ, תארח את תמר אייזנמן, ויחדיו יופיעו חינם בבית-המוזיקה. * בסירה יש ערב מעניין של תקלוטים: דיגיטל מי, מיול דרייבר וספארק או, מהלייבל המקומי אק-דק, יתקלטו. * באוזן השלישית יקרינו הופעה אקוסטית של בק בלונדון מלפני כמה שנים. שזה נשמע ממש נחמד. סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם, נ.ב. ג'נגו מתארח אצלנו ביום רביעי- לא לשכוח!

G4rfi3ld

New member
מה עדיף...

לשמוע את פון פייבלס מתארחים אצלנו, פיזית ממש באולפן, בתכנית שלי ביום חמישי הזה ב-23:00 או לעשות כל דבר אחר? כן כן, הם אמורים לבוא אלינו לאולפן לתכנית של שעה. והם לא מופיעים בדי-לה ביום חמישי, למרות שכאמור הם יהיו בירושלים. יום אחרי זה בצוללת, יום לפני בתאטרון תמונע ולפני זה הופעה חינמית באוזן השלישית. ואכן ג'נגו אצלנו ביום רביעי, מקווה שאצליח לצרף את הפלייר.

fugitive

New member
תוספת

פיספסתי את שרון הולצמן בסינדרום מחר בערב. מעניין- או שעכבר כל-העיר פיספס בגדול, או שיש להקה עם שם ממש דומה שמופיעה בדילה ביום חמישי...

gilgamesh

New member
עמרי אתה ממש הולך מחיל אל ברור חיל

אני מנסה להפנים את גודל ההישג אבל קצת קשה לי. (בגלל שהוא כזה גדול)

G4rfi3ld

New member
תודה, תודה. הנה עוד הישג

ג'נגו שם את הפלייר שעשינו לו בעמוד שלו במייספייס http://www.myspace.com/jangomusic

davecom

New member
תוספות וכו'

לגבי מועדון ה"קנדלה" (שישי) - זה מועדון עם הרבה מוסיקה אתיופית אבל גם כל מיני ערבי דאנס תמוהים. למרות שאני אוהב מוסיקה אתיופית וחושב שהגיע הזמן שמשהו אמיתי יצמח ממנה, אני חושש שהצמד הזה כנראה קשור לאיזו מסיבה שם. יום שישי כזכור... לגבי הדרה ביום רביעי - יש שמועות, שאפשר לברר אבל כרגע אין כח, שיהודה לדג'לי מחמם אותה פה ושם. כרגע השערות לא ממש מבוססות, מן סקופ שכזה. ביום רביעי יתקלט באוגנדה Glitterbug, הלא הוא הבחור שיחד עם רוני ייסדו את פסטיבל סיסיידז. כנראה שיבת מולדת קצרה לכבוד פסח, יהיה סצינתי במיוחד. ויש ג'נגו.

magicalwomen

New member
קנדלה

יודעים איפה רב חן בתלפיות, וכנראה איזה שהוא ביליארד (הלינקולן, נראה לי)? אז זה זה.

juliafeldman

New member
jazz יום רביעי ב``ארטל`` ../images/Emo20.gif

הופעת ``סוף חודש-לקראת פסח-תחילת האביב`` מחר, יום רביעי 28/03/07, בשעה 22:00 במועדון הג`אז ``ארטל`` (הלני המלכה 9, ירושלים)- סטיב פסקוף-גיטרה יונתן קרצ`מר-סקסופון יוליה פלדמן- שירה חיים פסקוף- תופים jazz- סטנדרטים וקומפוזיציות מקוריות עם הרבה טעם של ג`אז חופשי. לפרטים נוספים ודגימות מוסיקה: www.julia-feldman.com www.myspace.com/julfeldens

למעלה