לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שבת~ * בת"א יהיו שתי הופעות מחו"ל (מישהו הולך?): שון לנון בהאנגר 11 ורג'ינה ספקטור בבארבי. * אצלנו, נו, אריק ברמן בצוללת הצהובה. * ודני ליטני בסינדרום. ~ראשון~ * רועי נשיא יופיע בסינדרום. * הופעה נוספת של רג'ינה ספקטור בבארבי ת"א. ~שני~ * ליידי די, שהם כזכור מאד לא קים דיל, יופיעו בסינדרום. * ערב של דוס-רוק בצוללת הצהובה: להקת המקור מארחת את להקת המושב. ~שלישי~ * משבוע שעבר, החלו הופעות בכל שלישי בפאב החדש במעונות, העונה לשם המקורי "רזניק", אבל אני כמובן מברך על זה שיש עוד מקום להופעות בירושלים. השבוע: האחים איריאל יופיעו. * אורי מור, שלא מזמן התארח אצלנו, יופיע בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית אילן סאלם. ~רביעי~ * ירושלים בלוז יופיעו בסינדרום. ~חמישי~ * אהוד בנאי שוב מגיע לירושלים, כרגיל במעבדה. * גבע אלון, בשבוע שעבר התארח אצלנו, שוב יפוצץ את הסינדרום. * בבית המוסיקה יהיה מופע חינם של הסדנה בהדכת יוליה פלדמן. אין לי מושג מה זה אומר. * תקלוטי יום חמישי: סקביאס יתקלט באוגנדה, ועל-פי "מסיבות בטחוניות", מארקי פאנק יתקלט גם בסירה וגם בינקיז... היתכן? * באוזן השלישית ישודר סרט תיעודי על הסטון-רוזס, שבדיוק עמרי ואני הגינו בהם השבוע. עמרי כינה את ג'ון סקוויר "גיטריסט רוצח", אבל שנינו הסכמנו שאיש הקוף איאן בראון הוא השוס. מזל טוב לגרוב הירוק! כן ירבו. שבת שלום, וגם שבוע טוב לכולם.

G4rfi3ld

New member
מה, אתה מכחיש שהוא גיטריסט רוצח?

לא רוצח כמו אבא של מרווין גיי אולי, אבל בהחלט רוצח לסוגו. אם פון פייבלס יכולים להופיע ביום אחד גם בבנימינה (?!) בפסטיבל במוזה (?!??) אז מארקי יכול להופיע גם בשני מקומות בו זמנית. תודה בועז התלבטות: האם לנסוע להופעה של פאניק אנסמבל (ברביעי ב-22:00 אצלנו ברדיו, בחמישי בלבונטין בת"א) או לראות סרט תיעודי קל"ב על הסטון רוזס?

G4rfi3ld

New member
תיקון...

תסלחו לי: אם פון פייבלס יכולים להופיע ב-18:00 בערב בפסטיבל במוזה אשר מתרחש בבנימינה, ו-3 שעות אחר כך בירושלים, אז גם מארקי יכול לתקלט בשני מקומות במקביל.

davecom

New member
מארקי Fאנק שולתתת

נראה לי שיש כאן טעות, אבל על פניו זה יכול להיות הגיוני. יכול להיות שזאת סוגה חדשה של אטרקציה. פעם דיברתי על זה עם מישהו שאם יש כבר כמה וכמה פאבים די קרובים אחד לשני וכולם משכנים פחות או יותר את אותם האנשים, אפשר פעם לעשות פסטיבל של איש אחד. נניח מארקי Fאנק שם קטע בסירה, רץ לסטארדאסט ומחליף שם קטע. אח"כ עולה לאוגנדה ומשם חוזר חזרה לסירה לקטע הבא, וחוזר חלילה. אני אבל לא בטוח שזה משהו שהוא ישמח להתנדב אליו. מצד שני אם מישהו יסיע אותו באופנוע או משהו כל פעם זה יכול לעבוד... יוליה פלדמן, ככל הזכור לי, היא מוסיקאית די מלומדת ששרה יפה ואוספת סביבה כל מיני אנסמבלים וכו'. כנראה שזאת סוגה חדשה של הופעה, אולי משהו הרצאתי-פרונטלי כזה, לכו תדעו. אני בעיקרון בעד סטון רוזס באוזן. גם בגלל שאישית אני פחות ופחות בעד ללכת להופעות מחוץ לירושלים, במוצ"ש לפני שבוע זה קרה לי וגם אם היה לי חינם עדיין זה עולה המון כסף - נסיעות, בירה תל אביבית, ג'אנק פוד מזעזע בתחנה המרכזית החדשה, וגם "חינם" בבארבי זה בעצם 10 ש"ח, אם להיות קטנוניים. סיבה שנייה - סתם בגלל שסטון רוזס הם באמת (היו) אחלה (נראה לי שזאת פעם ראשונה שאנחנו ממש מסכימים על משהו?). אני עובד גם ככה. אבל האמת היא שאחרי הקטעים היפים ששמעתי של פאניק אנסמבל באולפן, אז גם הם מבחינתי אחלה. באמת היה ממש יפה, לא הכרתי אותם לפני זה.

A N I g M A

New member
יוליה הייתה המורה שלי לפיתוח קול

davecom

New member
אני גם מכיר אותה מכל מיני קשרי עבר

אבל בצורה שטחית ולא שהיא זוכרת. אם אני לא טועה היא גם שרה בהרכב ירושלמי סמי-פרוגרסיבי כזה. יש להם קליפ משעשע כשהם לבושים בבגדי סיפורי אגדות ומסתובבים ברחובות ירושלים. אני חושב שזאת היא.

למעלה