לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * מוניקה סקס במופע אקוסטי חדש- "כפפות של משי", בצוללת הצהובה. מופע פותח: פוצ'. * גלי עטרי בתיאטרון ירושלים. ~שבת~ * מאור כהן והחולות במופע "שירי לאס-ואגס" בסינדרום. * שי גבסו בצוללת הצהובה. * מארקי פאנק יתקלט בנוצ'. ~ראשון~ * האחים והחיות יופיעו בסינדרום. * לטיפה פאנק תתקלט בסירה. * במקום שנקרא view (זה ברחוב האומן 2) יהיה מופע ג'אז ופאנק- "מצדיעים למדונה" (?). ~שני~ * אהוד בנאי במופע החדש והיקר "הפסקת חשמל" במעבדה. * עמירם inc.- משמיעים אותם כבר ב-88, יופיעו בסינדרום. ~שלישי~ * ניר פרידמן, עם אלבום חדש, יופיע בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: רביעיית יוליה פלדמן. * באוגנדה יהיה טריו כלי נשיפה. ~רביעי~ * ערן צור יופיע בסינדרום! הידד! אני שם, וכדאי גם לכם. * בצוללת הצהובה יהיה טריפל-פיצ'ר של רגאיי וסקא (כהגדרתם) עם הלהקות: לוס קפרוס, קיובן בי והודסקא אקספלוסיה. * מארקי פאנק יתקלט בסירה. * וסקביאס יתקלט בנוצ'. ~חמישי~ * לבנון יופיעו בדילה. אולי סוף סוף אני אחנוך את המקום הזה. * נועה בביוף, הידועה גם בכינויה "ג'וני מיצ'ל מבאר-שבע", תארח את עמית ארז ויחדיו הם יופיעו חינם בבית-המוסיקה. * זבוב עם גרוב יופיעו, ואף יארחו את תמיר אלברט (!) בצוללת הצהובה. * איתי פרל יופיע בסינדרום. * אריות ירושלים יופיעו בסירה. סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם.

G4rfi3ld

New member
ובשבת, אליבא דעופר צמח, דני זמיר

ועומר קליין במעבדה, מומלץ כמובן. תודה בועז! שבוע הבא יש כמה וכמה דברים גזעיים: בשישי בערב יש מסיבה של אק דאק במעבדה שבה יתקלט פולני בשם יאצק שהוא לא יאצק שהתארח השבוע, בשבת יהיה שלומי שבן במעבדה (במקביל לפסטיבל המטאל בתל אביב, דילמה קשה) ובראשון יש איזה 4 שעות עם דני זמיר בצוללת!

G4rfi3ld

New member
תודה בועזון הכוסון

אבל אני מסרב לברך על המוגמר. בכל מקרה, אם אכן בעזרת השם נזכה לביקור של המלווינס זה יהיה ענק ואני בכלל אצטרף לחיבוקים הקבוצתיים שיתרחשו בסביבתו של אביב מארק.

davecom

New member
יום שבת עוד שבוע

מיני פסטיבל המטאל בבארבי. אם כל הכבוד לירושלים אני שם. בצ'פר, whorecore (שנציגם ערן סגל התארח וישודר ביום רביעי ברדיו ה"צ מארח) ואחרים... תענוג לאוזניים. ומארקי Fאנק כמו ששמתם לב מככב בכל מקום בעיר הזאת. מי שרוצה לשאול אותו איך הוא עושה את זה מוזמן לבוא ביום שלישי ב 12 בצהריים להקלטה של התוכנית שלו. מלווינס נשמע מעניין. לא הזכרנו שביום שבת הזה, בשעה 17:00, יש בדרך חברון 39 הופעות מחתרתיות באיזה בית של מישהו. בין השאר יופיע רייסקינדר, ילד פלא אלקטרונאי.

G4rfi3ld

New member
קטע של קטאמין מאצלנו באולפן להורדה

http://haoneg.com/?p=239 אייטם 11

אוף,

דווקא ביום ד' אני לא אוכל לבוא לערן צור כי אני הולכת לאופרה (כן, אופרה) בת"א. לא נורא, גם ככה כל ההופעות שלו אותו הדבר....

davecom

New member
בועז בטח לא יחשוב ככה.

יש אנשים שיגידו אותו דבר על אופרה : ) ... אולי תלכי בתאריך אחר? איזו אופרה זאת?

אני לא יכולה ללכת ביום אחר

כי אנחנו הולכים לזה מטעם קורס ב"אמירים", וחוצמזה, הייתי בלפחות פי 5 הופעות של ערן צור מאשר אופרות, אז צריך קצת לאזן.... "סיפורי הופמן" של אופנבאך.

למעלה