לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * לוס כפרוס, שעושים מוסיקה צוענית נדמה לי, במעבדה. * גלעד חצב, לא מזמן התארח אצלנו ב"אלתורים", ינגן בארטל. * בסירה יתקיים ערב השקה לדיסק החדש של "אריות ירושלים", שמו בישראל: "יאסו שורשים". * אקסצנטרה ינגנו בלוז במייקס פלייס. ~שבת~ * jet sam, שהתארחו השנה ב"עיר מקלט", יופיעו בסינדרום. * יוני בלוך בצוללת הצהובה. חימום: הדס בלאס. ~שני~ * לטיפה פאנק, יקירת הלוח, תתקלט בסירה. ~שלישי~ * רונן שטיינבאום, הידוע יותר בכינויו Ronan, יופיע בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: שישיית רועי אוליאל. * ערב מחווה לניק דרייק המיוסר המת, בדילה. ~רביעי~ * עמית ארז, שמזמן לא הופיע בירושלים, יופיע באוגנדה. * איתתתתתתייייי לא מתרגש יותר מדדדדדדדדי (אני נרדם) פרל יופיע בסינדרום. גם הוא כבר התארח אצלנו בעבר אצל הילה מזור. ~חמישי~ * שוד ושבר! לבנון ואקס ליון טאמר! שתי להקות מצוינות! חינם לסטודנטים! אני לא יכול ללכת! בתיאטרון החאן. פראייר מי שלא שם. * "הפסקת חשמל" הוא השם הביזארי משהו למופע האקוסטי החדש של אהוד בנאי, הערב במעבדה. * מוניקה סקס בתיאטרון ירושלים. * דקלה תופיע בצוללת הצהובה. * העכברושים (גם הם התארחו ב"אלתורים") ינגנו חינם בבית המוסיקה. * ערב מחווה לפיקסיז- אני מזמין אתכם להתווכח על טיבם- באוזן השלישת. אני בעדם. שימו לב שהשבוע לא ישודר הסרט "השטן ודניאל ג'ונסטון" סוף שבוע נעים, מאחל לכם רק טוב ובהצלחה עם הבנות,

davecom

New member
הפיקסיז בסדר

אם אתם באמת רוצים לפתוח דיון דומה לזה שעשינו כאן על סוניק יות'. מעניין כי תמיד איכשהו אצלי שתיהן היו מן צמד בלתי מופרד של האלטרנטיבה של שנות השמונים. אולי זאת סתם אסוציאציה פשטנית. יום שישי - אריות ירושלים בסירה, יהיה שם גם יואב THC, שעושה אצלנו רגאיי ביום חמישי בלילה.

G4rfi3ld

New member
בסדר זאת המילה

הייפ זאת המילה השניה. יש להקות הרבה יותר מעניינות, מיוחדות וטובות מהם (כולל סוניק יות'). היה להם מזל בשילוב בין הפקה מוצלחת לכתיבת שירים מעולה, שילוב שאחר כך יהפוך את נירוונה לנירוונה.

fugitive

New member
הפקה מוצלחת

אני הייתי שם את הדגש על זה. הם אולי נשמעו כמו הרבה דברים שהיו באותו זמן, אבל איכשהו הסאונד שלהם היה יותר טוב. זה שהקריירה שלהם הייתה ממש קצרה גם עזר לתפוס אותם כלהקה ממש גדולה. ברור שכשהדיסקוגרפיה שלך לא נגמרת כמו אצל סוניק יות', קשה יותר לייצר אלבומים ברמה גבוהה לאורך זמן.

davecom

New member
למרות שהתשובה היא לא רק אלביני

אחרי הכל ההפקה היתה מאוד מחוספסת וכאילו פרימיטיבית, אבל השירים עשו הרבה מהעבודה

G4rfi3ld

New member
עוד בהקשר שלנו

גם לבנון היו אצלנו השנה, ועמית ארז יהיה אצלנו גם בקרוב בעזרת השם ואסף.

אם היית טורח להרחיק עד ת"א

היית רואה אתמול גם את לבנון, גם את אקס ליון טאמר וגם עוד כמה (דה גירלז, מידנייט פיקוקס, מלכת הפלקט, פיטס ונדמה לי שזהו). היה שווה את הנסיעה...

G4rfi3ld

New member
ובניין אחד ליד

לבנון הופיעו גם (2 הופעות בערב אחד), יחד עם עוד כל מיני להקות שלידן כל הדה גירלז, המלכת פלקט והמידנייט פיקוקס נראים כמו הפוסיז שהם באמת.

davecom

New member
מה ז'תומרת?

אנחנו רוצים פירוט. אבל שמעתי על ההופעה הזאת שתמר הלכה אליה. איך היה? פירסמו את זה ברשת ב' או משהו.

davecom

New member
עכשיו ראיתי שיש פירוט בשרת

אבל שניהם נראים טובים, לא?

היה כיף, אבל קצת ארוך מדי.

חלק מההופעות היו יותר טובות (מידנייט פיקוקס, אקס ליון טאמר, פיטס, לבנון) וחלק פחות (השיר הראשון של לבנון עם איזו סולנית מעצבנת, דה גירלז ובעיקר מלכת הפלקט). היו מלא גימיקים כמו מצלמות חד פעמיות שחולקו לקהל ומשקפי שמש שחולקו גם הן לקהל. היו מלא ווירדווז תל אביביים עם גרביוני רשת ורודים וגם כמה מאלו שמאוד מנסים להיות חלק מהסצינה האלטרנטיבית (מישהו אמר אנרגיה חולנית?). אה, והקטע עם שמונת הזרקורים היה מיותר לחלוטין: זה לא נראה כמו אור יום, זה מחמם בטירוף, ה"אפקטים" של הגברת והחלשת התאורה עושים כאב ראש והיו הרבה יותר משמונה, ככה שכל עניין החנוכה קצת התפספס.

לא שמעתי על מה שקרה בניין אחד ליד

דה גירלז ומלכת הפלקט הם באמת... נו טוב, לא הייתי מגדירה אותם כאיברי מין נשיים, אבל הם באמת לא הכי. דווקא המידנייט פיקוקס נתנו את אחת ההופעות המשעשעות שראיתי לאחרונה (לא יודעת אם משעשע זה טוב או רע בהקשר של מוזיקה אלטרנטיבית, אבל היה כיף), והפיטס (או איך שלא קוראים להם) גם היו לא רעים בכלל.

G4rfi3ld

New member
מידנייט פיקוקס הם מאלו

שאם לא היינו יודעים שהם ישראלים היינו אומרים שהם זוועה, אבל בגלל שהם ישראלים אז מוותרים להם. אני מסכים שהופעה שלהם יכולה להיות כיף, אבל תכלס הם בעעע, אם יורשה לי. רגע ליכלכנו על דה גירלז איפה בועז?

למעלה