לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * ערן צור, פעם ראשונה במעבדה עם המופע בעקבות "חותך בחתך הזהב" החדש שלו. חימום: מים שקטים. מצד אחד, ערב שווה ביותר. מצד שני- אם זה רק היה בסינדרום... * רמי קליינשטיין והמועצה 2 (? דה סיקוול?) בצוללת הצהובה. ~שבת~ * אחרי שנה של הוצאת סינגלים מוצלחים יותר ופחות, להקת האייטיז-רוויוול (המצאתי תיוג חדש) "העברית" מוציאה אלבום ראשון, ותחגוג זאת במופע בסינדרום, הערב. * יוסי פיין נמצא בארץ השבוע ויקפוץ להופיע גם בצוללת הצהובה. ~ראשון~ * שלי שפר, שפעם התארחה אצלנו ב"רעש לבן", תופיע לבד לבד בסינדרום. פולק אמריקאי בשפת המקור. * משה שוראקי בסירה. * "ניצוצות- ערב של אנרגיה נשית סוחפת"- מי שמבין משהו מהטייטל הבומבסטי הזה, יכול ללכת לראות את זה בפעולה בצוללת הצהובה. ~שני~ * the pit that became a tower החביבים של אדם רוזנפלד, מנהיג הלייבל MOI (ובקרוב אצלנו ב"רדיו הר-הצופים מארח") יופיעו באוגנדה. * טריפל פיצ'ר בצוללת הצהובה: "רמדי" שאמורים לעשות רוק, "המקור" שמכנים עצמם "להקת אלטרנטיב יהודית-רוחנית" והיוצר עמי יארס בפולק מתובל במזרחיות, שלושתם בכרטיס אחד. * לירון בן-שמעון, לא יודע מי זה אבל יש לו שם של כדורגלן, הערב בסינדרום. * "השטן ודניאל ג'ונסטון", כרגיל מוקרן וכרגיל מומלץ, באוזן השלישית. ~שלישי~ * "ההם", לשעבר "סרטן השד", במופע ראביש-רוק בסינדרום. * במסגרת ליין ג'אז בצוללת החינמי: הרביעייה של הסקסופוניסט והבסיסט טבת סלע. * הסרט התיעודי שבו מעריצי הביסטי בויז תיעדו הופעה של הלהקה בניו-יורק, יוקרן שוב באוזן השלישית. ~רביעי~ * חם ומחמם בום בסינדרום. * בצוללת הצהובה יתקיים מרתון ביטלס לציון 26 שנים להרצחו של ג'ון לנון ו-5 למותו של ג'ורג' האריסון. בתוכנית: הקרנת הסרט get back ועוד כל מיני דברים שקשורים להקלטות נדירות של ג'ורג' האריסון. ~חמישי~ * קוביאשי פורצלן, הרכב הFאנק הירושלמי (התארחו אצלנו בעבר ב"אסכולת רוק") יופיעו חינם בבית המוסיקה. * מוש בן-ארי במעבדה. * ערב מחווה ל"בליינד מלון", סרט תיעודי על הצלחתם המטאורית ומותו הטראגי של הסולן- באוזן השלשית כמובן. מי שיודע עוד משהו שיצייץ. סופ"ש נעים לעולם ושבוע טוב.

G4rfi3ld

New member
ואוסיף עוד משהו במקום לכתוב סמינר

שבוע חלש ביותר, אולי זה צפוי אחרי כמה שבועות של הופעות משובחות במיוחד.

davecom

New member
צוויץ צוויץ

מעבר לדיון הער בנושא בליינד מלון, מצאה חן בעיני תאוריית הקונספירציה של בועז בנושא הריגתו של סולן הלהקה בסניף האוזן השלישית בירושלים. מעניין מה רני חושב על זה. אני מקווה ללכת להופעה של אדם באוגנדה, יום שני. מקורות יודעי דבר מספרים שזה יהיה הרכב לא שגרתי, כנראה בליווי אלקטרוני מסויים, משיקולי כח אדם בעיקר. רק בגלל זה חשבתי להגיע. דווקא נראה לי שבוע בסדר, קוביאשי חמודים, בליינד מלון למרות הכל...

האגס 1

New member
לא בדיוק הופעה

אבל בירושלים: הערב אני מתקלט מוסיקה ישראלית ישנה בפאב ה'טוביה' במרכז העיר. אני מתחיל בשעה 21:30. זה לא הדבר הכי צנוע לעשות - אז אני מביא קישור לרשמים מתקליטנות דומה שלי באותו מקום בקיץ האחרון, בשישי בצהריים

למעלה