לוח הופעות

fugitive

New member
לוח הופעות

~שישי~ * פלאשבק לניינטיז: חמי רודנר וירמי קפלן במעבדה. * SOBO שתמיד מנסים לפרסם אותם בתור "אחת מלהקות הרוק המובילות בארץ" יופיעו במייקס פלייס. ~שבת~ * דני ליטני בסינדרום. * סנסציית הרוק-דתי-לאומי אהרון רזאל, בצוללת הצהובה. * דין דין אביב ממשיכה לקדם את אלבום הבכורה שלה- "סודותי"- במעבדה. * "הרדיקלים החופשיים" יופיעו בסירה, יתקלט התקליטן האלמוני- דודו המנחם. * מפגש מעניין בין הבסיסט ז'אן קלוד ג'ונס לצ'לן יובל מסנר, הערב בדילה. * "מושב מיוזיק" יופיעו במייקס פלייס. ~ראשון~ * שמרית דרור תופיע בסינדרום. ~שני~ * ב-18:30 יופיעו שייגעצ בטאואר רקורדס, לקידום אלבומם החדש. * ומאוחר יותר בסינדרום: ליבי אנד דה פלאשבק. * כרגיל בקוביה: העכברושים. ~שלישי~ * בסינדרום יש מחווה ללאונרד כהן- לא ברור לי מי מבצע את המחווה. * גיא מאיר בגיטרה ו-ווסים עודה בעוד (שזה משעשע) ינגנו יחדיו בתיאטרון החאן בעיקר מוסיקה מקורית של מאיר, ומסתבר שיצא גם דיסק כזה ב"תו השמיני". * במסגרת ליין "ג'אז בצוללת" החינמי: הקרוון של רן. * כרגיל באוזן השלישית: הסרט התיעודי "השטן ודניאל ג'ונסטון". ~רביעי~ * בת"א: המופע המדובר של ויאלקה הקנדים עם קרוזנשטרן ופארחוד הישראלים (עמרי אומר שהם הלהקה הכי טובה בארץ), וזה קורה בלבונטין 7. * אצלנו בסינדרום: לאה שבת. * במרכז ז'רר בכר יתקיים מופע מחווה שנודד ברחבי הארץ בשם "המוסיקה האפרו-קובנית של דיזי גילספי". שמעתי את עופר מדבר על זה השבוע בתוכניתו, אז אני מניח שהוא יוסיף עוד פרטים כי אני בור מוחלט בתחום. * להקת הרוק-מתקדם "רווח כפול" (זה התחום של אסף אנטמן לפרטים) תופיע בצוללת הצהובה. ~חמישי~ * במעבה הצנטרפוגה (וזה התחום של דודו) יופיעו בדילה. * ארקדי דוכין במופע אקוסטי לרגל "חלומות למבוגרים" החדש יחסית שלו, בתיאטרון ירושלים. * פאנקנשטיין יופיעו במעבדה. * אריאל הורוביץ יופיע בסינדרום. * באוזן השלישית: ב- 19:30 ההופעה שתיעדו מעריצי הביסטי בויז בעצמם עת חילקה הלהקה מצלמות למי שבא להופעה, וב- 21:30 ערב מחווה לרדיוהד. סופ"ש נעים ושבוע טוב לכולם.

G4rfi3ld

New member
תודה בועז

ויאלקה הם צרפתים ובשישי הבא הם במעבדה יחד עם קרוזנשטרן ופרוחוד. ככל הנראה אסף אנטמן יראיין בתכניתו ביום שני את איגור מקרוזנשטרן, מומלץ.

fugitive

New member
סליחה, טעות

בלוח ההופעות של מוסיקה 24 כתוב "ויאלקה (קנדה)" אז הנחתי שיש אמת בטענה. צירפתי קריאת רקע מומלצת.

davecom

New member
הסרט על ביסטי בויז

צריך להיות מעניין. קראתי על זה משהו. כזכור גם הסרט על דניאל ג'ונסטון שמככב כל הזמן באוזן מאוד יפה. בעיקר ויזואלית וגם הסיפור שמאחוריו והתיעוד האובססבי של רגעים מכריעים בקריירה שלו באמת מרשימים. יש חומרים מכל מיני רגעים ממש הזויים בהופעות מיתולוגיות שלו וכו'. דרך אגב, בטח כבר אמרתי את זה, אבל שמתם לב שיש סתירה פנימית מעניינת בהגדרה "הקרנה באוזן"? מעבה הצנטריפוגה - זאת כנראה הופעה אחרונה שלהם, הם הולכים להמשיך בנפרד באיזושהי צורה. הדילה מתעורר בזמן האחרון, השבוע היו שם לבנון והרבה דיברו על זה (פחות באו, אני חושב). לפני חודש בערך הופיעו שם המונוטוניקס. נראה לי הם חוזרים קצת לפעילות של הופעות, הדילה כלומר.

G4rfi3ld

New member
אני לא אהבתי את הסרט של הביסטי בויז

ואני ממש אוהב את הביסטי בויז...הקונספט כמובן מגניב, אבל העריכה בעייתית. אולי זאת לא העריכה אשמה, אלא ה-50 אמריקקים שהם נתנו להם לצלם את ההופעה ושלא היו מסוגלים לצאת מהבנאליות של עצמם. הביסטי בויז בעצמם אדירים, כמובן. אין לי כוח לכתוב עוד הודעה אז תודה לאלון שהזכיר לי את שם הסרט...

biglog79

New member
תיקון

פאנקנסטיין בצוללת לא במעבדה ביום חמישי ב-23:00

למעלה